Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

5 camping hacks waarmee je indruk maakt op je medekampeerders

5 camping hacks waarmee je indruk maakt op je medekampeerders

Het zal weer vol zijn op de camping komende zomer, en hoe leuk zal het zijn als alle andere kampeerders omkijken naar jouw plekje als ze langslopen? Hiervoor hoef je natuurlijk echt geen duizenden euro’s uit te geven aan speciale ‘glampinggear’ zoals bijvoorbeeld een camper waar een auto in verstopt zit. Door gebruik te maken van de komende hacks zal je in heel veel indruk maken op je medekampeerders, en het zal je weinig geld kosten!

1 Maak van je smartphone flits een lamp! 

Door je smartphone vast te maken aan een fles, melkkan of iets anders dat doorzichtig is, kun je een hele gezellige lamp maken. Het licht reflecteert en gaat door het glas of plastic heen, wat er erg mooi uitziet. Zo heb je snel en gemakkelijk een mooie lamp gemaakt! Het kan natuurlijk ook met een zaklamp.

2 Bewaar je kruiden op een handige manier, zoals een TicTac doosje 

Op de camping wil je natuurlijk net zo lekker koken als thuis, maar je wilt niet alle kruidenpotjes meenemen. Daarom kun je het beste een aantal belangrijke kruiden meenemen in handige doosjes. Denk bijvoorbeeld aan het lege doosje met TicTac’s. Perfect formaat voor het meenemen van kruiden. Spoel hem wel goed om, omdat je eten anders wel erg naar pepermunt gaat smaken. Oh ja, vergeet ook niet dat de opening waarschijnlijk wat groter is dan die van je normale kruidenpotje.

Bekijk al onze glampings

3 Hang je fruit op!

Mieren zijn overal, en ze willen altijd een weg vinden naar jouw eten. Daarom moet je je fruit (en natuurlijk ook ander voedsel) niet op de grond bewaren. Hang deze daarom op in mandje of een zakje dat je bevestigd aan je luifel! Zo hangt je fruit er veilig van mieren bij, en het ziet er bovendien ook nog eens gezellig uit.

4 Struikel nooit meer over scheerlijnen 

Hoe vaak heb jij je niet al bezeerd aan scheerlijnen, of ben je erover gevallen? Nadat je dit hebt gelezen zal het nooit meer gebeuren! Markeer de eindpunten van je scheerlijnen met stukken pool noodles. Deze zijn in elk zwembad te krijgen, of je koopt ze even snel in de campingwinkel. Snijdt ze vervolgens in stukken en doe ze om de scheerlijnen heen. Makkelijk zat en bovendien erg veilig.

5 Houd je toiletpapier schoon en droog 

Met een plastic fles heb je in een mum van tijd een echte wc-rolhouder gemaakt. Gewoon de onderkant er vanaf snijden en de wc-rol erin doen. Wel even de kartonnen binnenkant uit de wc-rol halen! Haal een stukje wc-papier door de bovenkant van de fles heen en je hebt je eigen wc-rolhouder gemaakt!