Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.5
Camping De Scheepsbel
Leuke camping, vlak aan de snelweg, maar daar heb je op de camping geen last van. Je zit wel overal ...

Campings in Extremadura zoeken

Vind uw camping in Extremadura.

Campings Extremadura

Kamperen in Extremadura

Kamperen op een van de vele campings in Extremadura. Natuurliefhebbers zullen hier mateloos genieten, ver weg van het massatoerisme kunt u hier nog echt genieten van rust. In het glooiende landschap maakt u de mooiste wandelingen en komt u veel verschillende vogelsoorten tegen.

Extremadura kent maar liefst 54 natuurgebieden. Zo kunt u een camping vinden aan de Taag of de Guadiana en genieten van de meren, maar u kunt ook een camping vinden bij het steppengebied Los Llanos de Càceres. Vanaf uw camping in het natuurgebied Monfragüe loopt u zo de bossen en de weilanden in en komt u de meest bijzondere dieren- en plantensoorten tegen.

 

Ook cultuurliefhebbers komen in Extremadura niets te kort. Vanaf uw camping bij Mérida kunt u bijvoorbeeld het oude Romeinse Amfitheater bezoeken. Vanaf uw camping bij Càceres zit u zo bij de grotten van Maltravieso, maar ook de stad uit de middeleeuwen is een bezoek meer dan waard.

 

Ook kunt u een camping nemen langs de zilverroute die loopt tussen Sevilla en Zamora. De zilverroute voert u dwars door Extremadura en op deze manier komt u op de meest onverwachte plekken.

Snel naar de campings