Campings in Marbella

CAMPINGS IN MARBELLA

Gelegen aan de Middellandse Zee, tussen hoofdstad Malaga en de straat van Gibraltar in, is Marbella één van de belangrijkste plaatsen die gelegen is aan de Costa del Sol. Door de decennia heen zijn dan ook miljoenen Nederlanders hier naartoe getrokken om vakantie te vieren. Omdat de zon er buitengewoon vaak schijnt is dit ook goed te begrijpen. Alle reden om een camping in Marbella uit te zoeken! Lees meer 

Bergen en kustlijnen

Wat Marbella vooral zo leuk maakt, is de diversiteit die de stad en het omringende gebied te bieden hebben. Aan de ene kant heb je de middellandse zee, maar steek je over naar de andere kant van de stad, dan vind je daar de bergen van de Sierra Blanca. Je hoeft dus niet alleen maar liefhebber van zonvakanties te zijn om hier op je gemak te zijn. De campings in Marbella zijn bovendien onderdeel van een groter geheel van belangrijke toeristische voorzieningen. Wanneer je hier komt, dan weet je zeker dat er op alle mogelijke manieren voor je gezorgd zal worden!

Bekijk alle campings in Andalusië

Bezienswaardigheden Marbella

Wat is er nu eigenlijk allemaal te doen in Marbella? Kies je voor een camping aan het strand, of wil je meer? In dat geval kan dit lijstje aan mogelijkheden je helpen. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Casco Antiguo

Het leuke aan steden als Marbella is dat er zo veel van de oudheid bewaard is gebleven. De oude binnenstad is hiervan een goed voorbeeld.

Paseo de la Alameda

Deze botanische tuin bevindt zich net buiten het oude centrum. Je vindt er onder meer ook sculpturen van de grote kunstenaar Salvador Dali.

Marbella’s Golden Mile

Marbella staat buiten zijn toeristische karakter vooral bekend als toevluchtsoord van de rijken. De gouden mijl van Marbella toont je hoe zij wonen.

Net iets luxer

Wanneer je naar Marbella trekt, dan zal je snel merken dat het er net even anders is dan op andere plekken in Malaga en de rest van Spanje. Alles is er vaak net even luxer. Dit komt omdat de stad zo’n enorme aantrekkingskracht op de rijken der aarde heeft. Voordeel is ook dat je dit in Marbella op de camping vaak terugziet. Dit is bijvoorbeeld te merken aan de opkomst van de glamping. Deze meer uitgebreide manier van kamperen is in Spanje in dit gebied al jaren heel populair. Wie dus de luxe van een vakantiehuis wenst, maar het plezier van een camping, zit hier goed!

Bekijk alle luxe campings in Spanje

Soorten campings in Marbella

Naast de glampings vind je op Marbella een camping in elke zin van het woord. Zo zijn er bijvoorbeeld voldoende campings te vinden waar honden zijn toegestaan. Dit is voor veel mensen natuurlijk erg belangrijk wanneer je met het hele gezin op vakantie wilt gaan. Je wilt de hond daar natuurlijk bij hebben en dat is goed mogelijk.