Campings zoeken op de Waddeneilanden

CAMPINGS ZOEKEN OP DE WADDENEILANDEN

Een camping op de Waddeneilanden is waar je pas écht dat heerlijke vakantiegevoel hebt. Hier heb je alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie, namelijk zee, strand, mooie natuur en veel mogelijkheden voor activiteiten. Voor een rustige vakantie in de natuur, ga je naar Vlieland. Als je juist wat meer rumoer om je heen wilt, zijn de bruisende eilanden Terschelling en Texel heel leuk om te bezoeken. Lees meer 

Waarom je echt een keer moet gaan kamperen op de Wadden

Het Waddengebied staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco. De natuur is prachtig. Je kunt hier wandelen, fietsen en natuurlijk hoort wadlopen er ook bij. De kusten van de eilanden nodigen uit tot watersport. Ga bijvoorbeeld zeilen, golfsurfen of windsurfen. Je kunt één eiland uitkiezen om naartoe te gaan, maar je kunt natuurlijk ook gaan eilandhoppen tijdens je vakantie zodat je de sfeer van meerdere eilanden kunt ervaren. Of je nou een rustige vakantie wilt om te luieren, of een actieve vakantie, je gaat het op een camping op de Waddeneilanden ontzettend naar je zin hebben!

Welke camping kies jij?

Er zijn veel campings om uit te kiezen op de Waddeneilanden, want dit gebied is erg populair bij vakantiegangers. Het is natuurlijk heerlijk om dicht bij het strand te kamperen. Een camping aan zee behoort zeker tot de mogelijkheden. In de duinen vind je ook mooie natuurcampings en er zijn ook campings met zwembad. Kortom, als je wilt gaan kamperen op de Waddeneilanden heb je veel keus. Kijk eens bij ons aanbod en boek snel je favoriete kampeerplek voor het te laat is!

Leuke dingen om te doen op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden hebben erg veel te bieden voor vakantiegangers. Wij hebben een top vijf voor je gemaakt:

Robbenboot

Vanaf verschillende eilanden worden boottochten naar de zeehonden aangeboden. Er zitten namelijk veel zeehonden in de Waddenzee en de Noordzee. Het is natuurlijk erg leuk om ze dan dichtbij te bekijken en dat kan vanaf de boot.

Wadlopen

Bij laag water kun je over de bodem van de Waddenzee lopen. Dat is echt een bijzondere ervaring. Dit moet je zeker niet op eigen houtje doen, want dat kan gevaarlijk zijn. Zoek dus altijd een organisatie op die dit organiseert.

Surfles

De Noordzee is erg geschikt om te gaan surfen. Als je het al kunt, kun je op de Noordzee helemaal los gaan. Maar de beginners kunnen ook les nemen. Op de meeste eilanden kun je voor leuke prijsjes cursussen doen.

Boottocht

Het is ook mogelijk om rondvaarten te doen op de Waddenzee of de Noordzee. Er zijn meerdere bedrijven die boottochten aanbieden. Soms is het zelfs mogelijk om op hoge snelheid in een speedboot over de zee te razen.

Strand

De Waddeneilanden hebben prachtige stranden. Vooral Texel en Terschelling staan hier bekend om, maar ook op de andere eilanden kun je prima aan je trekken komen. Maak lange wandelingen, ga lekker zonnebaden of neem een verfrissende duik. Ga aan het eind van de dag lekker eten en drinken bij één van de strandpaviljoens.

Boek nu die camping en op naar de Wadden!

Ga kamperen op de Waddeneilanden! Je zult hier de vakantie van je leven hebben. Kijk dus snel bij ons aanbod om een leuke camping bij de Waddenzee uit te zoeken! Kampeer ze!