Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Loosdrecht

Tussen Utrecht en Amsterdam ligt het dorp Loosdrecht, dat bestaat uit Oud-Loosdrecht en Nieuw-Loosdrecht. De meeste mensen denken bij dit gebied gelijk aan water en dat is terecht. De regio staat immers bekend om de Loosdrechtse Plassen, waar je kunt varen. Je kunt in deze omgeving ook fietsen en wandelen, want er zijn veel mooie routes. Het dorp zelf is ook gezellig, met leuke winkeltjes en goede horecagelegenheden. Wil je naar een wat grotere stad toe? Je zit dicht bij Utrecht, Hilversum en Amsterdam. Meer lezen
Campings bij Loosdrecht
4 Campings

Kamperen bij Loosdrecht

Als je houdt van water en watersporten, dan is een camping bij de Loosdrechtse Plassen echt jouw ideale vakantiebestemming. Hier kun je namelijk lekker zwemmen, maar je kunt er ook allerlei andere dingen doen, zoals waterskiën, roeien en kanoën. Wil je wat rustiger aan doen? Ga dan lekker vissen of varen. Tijdens je vaartocht kun je aanleggen bij een eilandje om te picknicken, of bij één van de terrasjes langs het water. Hier heb je echt het ultieme vakantiegevoel.

Ons aanbod van campings bij Loosdrecht

Er zijn veel campings rondom de Loosdrechtse Plassen. Natuurlijk is het een optie om aan het water te kamperen. Wil je graag kamperen in de buurt van de stad, dan kan dat ook geregeld worden. Voor campings met zwembad hoef je niet lang te zoeken, want die zijn er natuurlijk ook. Verder is er een gay camping waar alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt zodat je zorgeloos kunt kamperen, ook als je een beginner bent. Je kunt namelijk een tent of een stacaravan huren met alles erop en eraan. Ga dus zeker kijken bij ons aanbod want er zit vast een camping bij die perfect is voor jou!

Onze top vijf van dingen die je moet doen tijdens je kampeervakantie

Op een camping bij Loosdrecht hoef je je echt niet te vervelen, want er is genoeg te doen in de omgeving. We hebben een top vijf voor je gemaakt:

Kasteel Sypesteyn

Dit is een mooi kasteel in Loosdrecht. Er zit een museum waar je de geschiedenis van het kasteel kunt ontdekken. Er hangen portretten van de familie Sypesteyn en er is een mooie verzameling van glaswerk, klokken, porselein en zilver. De tuin is ook erg mooi.

Amsterdam

Een dagje naar de hoofdstad is natuurlijk altijd leuk. Je bent er binnen een uur. Ga winkelen of bezoek één van de vele musea. Of hang lekker de toerist uit op de Dam en maak een rondvaart door de grachten.

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

In nog geen kwartier ben je al in Hilversum. Dit instituut is geheel gericht op de media en op hoe die zich ontwikkeld hebben. Je kunt hier zelf ervaren hoe het is om achter de camera te staan of juist ervóór als presentator of acteur.

Goois Natuurreservaat

Ga hierheen om te genieten van de bossen, de heidevelden, de zandverstuivingen en de oude akkers. Dit is een fantastisch gebied om te wandelen, te fietsen en te paardrijden. Er is ook een speelbos voor kinderen.

Kasteel De Haar

Vlakbij Utrecht ligt Haarzuilens, waar het grootste en mooiste kasteel van Nederland te vinden is. Dit kasteel is werkelijk schitterend en zeer indrukwekkend met zijn torens en de ophaalbrug. Ook het landschapspark, dat is aangelegd in Engelse stijl, is erg mooi. Je weet hier gewoon niet waar je kijken moet.

Boek nu!

Ben jij op zoek naar een veelzijdige omgeving met natuur en leuke steden? Ben je een echte waterrat? Boek dan nu je camping bij de Loosdrechtse Plassen!