Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Hoofddorp

In Hoofddorp, en ook in de rest van de gemeente Haarlemmermeer, valt van alles te ontdekken. Dit is een bruisende stad met veel leuke winkels en gezellige horecagelegenheden. De stad staat vooral bekend vanwege de centrale ligging bij Schiphol en Amsterdam. Je zou haast vergeten dat de natuur hier ook erg mooi is. Zo heb je hier het Haarlemmermeerse Bos, de Groene Weelde en de Toolenburgerplas. Met een camping bij Hoofddorp heb je alles binnen handbereik! Meer lezen
Campings bij Hoofddorp
7 Campings

Kamperen bij Hoofddorp

Natuurlijk is dit gebied vooral bekend vanwege Schiphol. Ga dus zeker een dagje naar het vliegveld toe om vliegtuigen te spotten. Als je juist op zoek bent naar rust, ga dan naar het Haarlemmermeerse Bos. Hier kun je bijvoorbeeld fietsen en wandelen. Ga ook eens een dagje naar Amsterdam of Zaandam, om musea en gebouwen te bezichtigen of om gewoon lekker te winkelen.

Ons aanbod van campings in Hoofddorp

Er zijn veel mooie campings in de buurt van Hoofddorp. Je kunt bijvoorbeeld in alle rust aan het water kamperen. Wil je juist genieten van het drukkere stadsleven? Kies dan voor een camping dicht bij Hoofddorp of dicht bij Amsterdam. Je kunt ook kiezen voor een camping in het bos. Ga bijvoorbeeld naar een natuurcamping voor de echte ultieme kampeerervaring. Wij hebben in ons aanbod de mooiste en beste campings voor je op een rijtje gezet. Ga dus gauw kijken en boek je favoriete camping!

Bezienswaardigheden in Haarlemmermeer

Je kunt van alles ondernemen in deze omgeving. Of je nou natuur zoekt of juist de drukte van de stad, het kan hier allemaal. We hebben vast wat leuke dingen voor je opgezocht:

Schiphol

Als je op een camping in Haarlemmermeer bent, moet je natuurlijk ook een dagje naar Schiphol. Je kunt hier gaan vliegtuigspotten, maar het is ook mogelijk om mee te doen met de Toffe Tour. Dit is een rondleiding langs plekken waar je normaal gesproken niet mag komen. Denk bijvoorbeeld aan de brandweer en de hangars.

Zaandam

Op ongeveer een half uur rijden vanaf Hoofddorp, ligt Zaandam. Deze stad moet je zeker bezoeken. Ga naar de Zaanse Schans, waar je de molens en de Zaanse huisjes kunt bewonderen. Bekijk ook zeker het stadhuis en het pand van het Intell hotel. Hier komen de Zaanse huisjes op een bijzondere manier terug in de hedendaagse architectuur.

Haarlemmermeerse Bos

Dit is een groot gebied rondom een recreatieplas. Je kunt hier wandelen, fietsen, surfen en zwemmen. Leuk om naartoe te gaan op een warme dag voor een beetje verkoeling, of als je even lekker actief bezig wilt zijn.

Linnaeushof

Dit is de grootste speeltuin van Europa. Hier staan maar liefst 350 speeltoestellen en attracties. Denk bijvoorbeeld aan kabelbanen, karts, waterfietsen en een enorme glijbaan. Kinderen hebben hier de dag van hun leven!

Historisch Museum Haarlemmermeer

Hier is een vaste tentoonstelling te bekijken over de geschiedenis van deze regio. Het gaat met name over de droogmaking van dit gebied. Je kunt hier onder andere foto’s, films en historische objecten bekijken.

Ga ook op vakantie naar Haarlemmermeer!

Een camping in Haarlemmermeer is echt een ideale vakantiebestemming als je wilt kamperen in de buurt van de natuur, maar ook in de buurt van bruisende steden. Wacht dus niet langer en boek je vakantie zodat je je vast kunt gaan verheugen op de zomer!