Campings bij Amsterdam

CAMPINGS BIJ AMSTERDAM

De hoofdstad is prachtig in de zomer. Alleen dat is al een reden om voor een camping in of nabij Amsterdam te kiezen. Uiteraard is de stad zelf al een bezienswaardigheid op zich. Je kunt hier natuurlijk uitstekend winkelen, musea bezoeken, of gewoon op een terras zitten en genieten van de stad en zijn inwoners. De omgeving buiten de stad is ook erg mooi. Voor je het weet sta je in een natuurgebied. Of breng eens een bezoekje aan een van de steden of dorpen in de buurt. Lees meer 

Kamperen in Amsterdam

Wat is er nou leuker dan een stedentrip naar de hoofdstad combineren met een toffe kampeervakantie? Een camping bij Amsterdam is gewoon hartstikke leuk. Ga lekker een shoppen in de stad, of hang de ultieme toerist uit door een rondvaart door de grachten te doen en rond te hangen op de Dam. Natuurlijk kun je er ook op uit gaan buiten de stad, bijvoorbeeld naar natuurgebied Landschap Waterland of naar recreatiegebied Hemmeland om te gaan wandelen, fietsen of zwemmen. Als er één stad is in Nederland waar je je nooit zult hoeven te vervelen, dan is het Amsterdam wel.

Ons aanbod van campings bij Amsterdam

Er zijn veel leuke campings te vinden rond Amsterdam, met name ten westen van de stad omdat je daar dicht bij het IJmeer bent. Er zijn zelfs campings ín Amsterdam. Ga bijvoorbeeld naar één van de stadscampings. Zo ervaar je de rust van het kamperen, maar ben je toch heel erg dicht in de buurt van het centrum van de stad. Dat is toch ideaal? Kijk bijvoorbeeld eens naar de buurtcamping. Ook de urban camping is bijzonder, want je kunt er overnachten in wel heel bijzondere kunstwerken. Dit is een unieke ervaring! Zit je liever een beetje buiten de stad? Kies dan voor een leuke minicamping of boerencamping. Boek snel je ideale kampeervakantie in Amsterdam!

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Er is zo veel te doen in Amsterdam dat je niet weet waar je moet beginnen. Leg je er in elk geval maar vast bij neer dat je nog een paar vakanties nodig hebt in Amsterdam om alle hotspots gezien te hebben. Hieronder vind je onze hoogtepunten:

Rijksmuseum

Dit is natuurlijk een must see als je in Amsterdam bent. Hier is een enorme collectie van allerhande kunstwerken te zien van onder andere Rembrandt, Jan Steen, Johannes Vermeer en Frans Hals.

Escher in het Paleis

Dit is een virtuele attractie die gewijd is aan de bekende kunstenaar Escher. Je kunt hier bijna alle wonderlijke kunstwerken die hij gemaakt heeft, bekijken. Je kunt ook zelf beleven hoe het is om in Eschers wereld te staan in een zaal waar alles anders is dan het lijkt.

Artis

Deze bekende dierentuin staat midden in de stad. Hier leven veel soorten dieren, zoals apen, giraffes, zebra’s en springbokken. Dit park is al erg oud en het heeft een bijzondere sfeer.

De Foodhallen

In het noorden van Amsterdam, dicht bij het centrum, vind je de Foodhallen. Dit is een indoor markt met allerlei verschillende kramen met heerlijk eten. Hier kun je eten proeven van over de hele wereld. Er zitten ook winkels en een bioscoop.

De Negen Straatjes

Wil je lekker shoppen in Amsterdam, maar niet in de geijkte Kalverstraat? Ga dan naar de Negen Straatjes. Vanaf de Dam is het maar een klein stukje lopen. Hier zitten leuke kleine boetiekjes en gezellige koffie- en eettentjes.

Boek nu!

Twijfel niet en boek één van de superleuke campings in of rond Amsterdam. Je zult hier absoluut geen spijt van krijgen!