Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen
Kennemer Duincamping Bakkum
Kennemer Duincamping Bakkum

Nederland - Castricum aan Zee

1/ 4
;

Kennemer Duincamping Bakkum

Nederland - Castricum aan Zee

Top keuze | De beste prijzen bij Campings.nl !

Beschrijving

Op Camping Bakkum komen natuur, kunst & cultuur samen. Gelegen midden in het bos van het Noordhollands Duinreservaat vertoeft u in een groene omgeving. De geur van mos, dennenbomen en het geluid van vogels om u heen en vanaf de camping loopt of fietst u zo door de duinen naar het strand. 

Er is hier veel aandacht voor kunst en cultuur. Theater, muziek en cabaret op de planken van Openluchttheater De Pan. In de zomervakantie worden er met de kinderen i.s.m. professionele kunstenaars zelfs hele kunstprojecten uit de grond gestampt. .


Kamperen
Voor alle kampeerliefhebbers is er plaats om een tent, vouwwagen, camper of caravan neer te zetten en te genieten van de natuur. Hoeveel gemak u zoekt, dat bepaalt u zelf. Een picknicktafel, hangmat, elektra of de auto bij de tent, caravan of camper? Het kan allemaal. 

Surfveld
Er is ook een speciaal surfveldje, ideaal met tieners. Hier worden regelmatig kampvuurtjes gemaakt, er worden spelletjes gedaan en BBQ's georganiseerd. Ook worden er vanuit dit kampeerveld surflessen aangeboden van surfschool Quiksilver. De surfcoaches zijn hier vaak te vinden en willen graag met jullie surfen.

Het is ook mogelijk om een van de leuke accommodaties te huren: 

Strandhuisje
Na een heerlijke dag strand kunt u afkoelen op de veranda. Een sfeervol en luxe uitgerust huisje voor maximaal 6 personen met eigen toilet, douche en vaatwasser.

 

Tenthuisje
Kamperen maar net wat luxer. Uw tent met houten vloer en wanden van tentzeil staat voor u klaar. Met een keuken en eigen toilet en uitzicht op uw spelende kinderen.

 

Duinlodge
Een houten huisje aan de rand van het veld met uitzicht op het bos dat rust uitstraalt. Uitgerust met keukeneiland, toilet en 2 aparte slaapvertrekken.

 

Kampeerbungalow
Knus kamperen in een bungalow met dak van zeildoek dat het echte back-to-basic gevoel geeft.

 

Genoeg te doen

Er is weer een bomvol kinder- en jeugdprogramma. Het recreatieteam is aanwezig tijdens Pasen, de meivakantie, Pinksteren, Hemelvaart, alle weekenden in mei en juni, alle dagen in juli en augustus en zelfs in de herfstvakantie! Voor de tieners en de jongeren is er

een apart programma. Het recreatieteam biedt in de zomer 7 dagen per week activiteiten aan. Daarnaast is er voor volwassenen een programma en zijn er activiteiten speciaal gericht op het hele gezin.

 

Een greep uit wat we gaan doen

Dé Circusweek met eigen circusschool, Bakkum Got Talent, spelen in de eigen musical, sprookjesparade, Festival Bakkum Vertelt, yoga, surflessen en?nog veel meer!

Faciliteiten

WIFI
Staanplaats voor caravan
Tent (Bungalow, Lodge, Safari)
Staanplaats voor tent
Barbecue
Supermarkt
Restaurant, snackbar
Afhaalmaaltijden
Tafeltennis
Staanplaats voor camper
Direct aan zee/strand
Bungalow
Chalet
Voetbalveld, sportveld
Wellness center, spa
Fitnessruimte

Fotoboek

Contact opnemen Controleer de beschikbaarheid, of stel een vraag aan de camping eigenaar.

Op de kaart

Thema's
Plaatsen in de buurt
Kennemer Duincamping Bakkum

Nederland - Castricum aan Zee

Fotoboek
badkamers
Kennemer Duincamping Bakkum-
Kennemer Duincamping Bakkum-
Kennemer Duincamping Bakkum-
Kennemer Duincamping Bakkum-
1/ 4