EEN FIJNE VAKANTIE OP EEN CAMPING AAN ZEE IN NOORD HOLLAND

Noord Holland heeft van alle Nederlandse provincies de langste kustlijn. Bekende badplaatsen in Noord Holland zijn Zandvoort aan Zee, Bergen aan Zee, Callantsoog en Egmond aan Zee. In al deze plaatsen vind je mooie campings aan zee in Noord Holland. En vergeet niet dat ook Texel bij Noord Holland hoort, ook hier kun je natuurlijk prima vakantie vieren als je van de kust houdt. Verder biedt een vakantie in Noord Holland aan de kust je de mogelijkheid om een stedentrip te doen naar bijvoorbeeld Amsterdam of Haarlem. Tussen deze twee steden reed de eerste trein van Nederland in de 19e eeuw. Lees meer 

Gezellige campings aan de kust in Noord Holland

Veel mensen brengen graag hun vakantie door op een camping aan de kust in Noord Holland. Niet alleen Nederlanders, maar ook toeristen uit met name Duitsland trekken jaarlijks naar de kust van Noord Holland om daar hun vakantie door te brengen. Je kunt kiezen voor een kleine camping waar rust en de natuur de boventoon voeren. Ben je met de kinderen op vakantie dan kun je reserveren op een gezellige familiecamping in Noord Holland om daar een paar fijne weken door te brengen. Ook glamping is mogelijk in Noord Holland. Dit zijn luxe 5 sterren campings waar je een vaste accommodatie kunt huren voor je vakantie aan de kust in Noord Holland. Het gaat dan om een compleet ingerichte stacaravan of een hippe Indianentent. Deze campings hebben vaak extra faciliteiten zoals een zwembad. Ook zijn er campings aan de Noord Hollandse kust waar je de maaltijden in een restaurant kunt gebruiken. Ideaal als je geen zin hebt om te koken of als je ’s morgens lekker uitgebreid wilt ontbijten met lekkere verse broodjes.

Maak leuke uitstapjes in de omgeving

Vier je vakantie op een camping in Noord Holland aan de kust dan kun je leuke uitstapjes maken. Bezoek wereldstad Amsterdam of ga gezellig winkelen in Haarlem. Je kunt ook de trein nemen naar Den Helder voor een dagje op het Waddeneiland Texel. De bekendste dierentuin van de provincie en ook de oudste van Nederland is Artis in Amsterdam. Een leuk uitstapje met de kinderen maar ook volwassenen kunnen enorm genieten van de dieren die zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving worden gehouden. Winkelen kan natuurlijk ook. Dat kan in Amsterdam, maar als je deze stad te druk vindt zijn er voldoende andere mogelijkheden om gezellig te shoppen.

Een gezellige camping in Noord Holland boek je nu bij Campings.nl

Wil jij je volgende vakantie doorbrengen op een camping aan de kust in Noord Holland? Boek deze dan direct via Campings.nl. Of je nu gaat voor een eenvoudige boerencamping aan de kust of een luxe 5 sterrencamping aan zee, er is volop keuze. Boek tijdig als je zeker wilt zijn van een goede plaats op de camping. Bij veel campings kun je bovendien gebruik maken van vroegboekkorting als je ruim van tevoren reserveert. Ga je met kinderen op vakantie? Check dan of de camping aan zee in Noord Holland faciliteiten voor kinderen heeft.