Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Koffie zetten op de camping, deze mogelijkheden zijn er

Koffie zetten op de camping, deze mogelijkheden zijn er

Kijk je al uit naar die ontspannen dagen op de camping? Even een periode om helemaal tot jezelf te komen en te genieten. Bij genieten hoort voor velen ook een lekker kopje koffie, helemaal naar eigen smaak. Dat wil en hoef je niet te missen en er zijn ook veel mogelijkheden om een geurig bakje troost te zetten.

Koffiezetapparaat camping

Ook op de camping is het vaak gewoon mogelijk precies dezelfde koffie te drinken als je thuis krijgt. Camping koffiezetapparaten zijn met hun tijd meegegaan. Ze zijn er in alle soorten en maten, compact en geschikt om ook een paar kopjes te zetten. Natuurlijk heb je een stopcontact nodig als je geen caravan hebt die daarvan is voorzien. Maar als jij voor een camping met voorzieningen hebt gekozen, zal dat maar zelden een probleem zijn. Als je ervoor kiest om je eigen koffiezetapparaat camping te kopen, kijkm dan eerst naar de testresultaten en lees betrouwbare reviews.

Camping senseo

Wist je dat je op de camping je vertrouwde Senseo niet hoeft te missen? Het is zelfs zo dat er ook een exemplaar is dat werkt op batterijen. Zo kan je overal met die vertrouwde pads ook zondet stroom snel een lekker kopje koffie zetten met jouw favoriete smaakje. Niet vergeten de batterijen te checken en reserve mee te nemen voordat je vertrekt.

Thermoskan en filter

Op een camping moet je af en toe ook een beetje handig zijn. Iedereen die wel vaker op de camping is geweest, kent de volgende truc dan ook wel. Het enige dat je nodig hebt is heet water, een filter, filterkoffie en een thermoskan. De filterkoffie gaat in de filter en die plaats je in de thermoskan. Dan is het een kwestie van met beleid het hete water in de filter te gieten. Het water mag best bijna kokend zijn voor een goed resultaat. En natuurlijk kan je de koffie meteen bewaren in de thermoskan voor de volgende ronde. Indien je kampvuur gebruikt om het water te laten kopen, wees hiermee dan voorzichtig en hou je aan de regels.

Oploskoffie, ook niet te versmaden

Misschien ben jij zo’n koffieleut die eigenlijk oploskoffie maar niks vindt. Wellicht heb je dan ook een stukje van de ontwikkeling van dit handige product gemist. Ook de bekende koffiemerken hebben vaak hun eigen oploskoffie van premium kwaliteit. Het is bovendien natuurlijk ook de meest eenvoudige manier om een kop koffie te maken. Heet water en een zakje of schepje oploskoffie is voldoende. Als je op vakantie in Griekenland bent geweest, zal je ook weten dat zelfs de toprestaurants de koffie daar als oploskoffie serveren. Probeer ook eens de nieuwe oploskoffie. Ook mogelijk met diverse smaakjes.

Koffiedrinken bij de buren

Dit is beslist de meest eenvoudige manier om aan een kop koffie te komen en waarschijnlijk is dat nog erg gezellig ook. Een boeiend onderwerp is dan natuurlijk meteen de mogelijkheden die er zijn om koffie te zetten op de camping, met of zonder stroom. Is het nu tijd voor jouw kopje koffie?