Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

De 10 leukste cadeautjes voor mannen die kamperen

De 10 leukste cadeautjes voor mannen die kamperen

Binnenkort is het weer Vaderdag en wordt er in een hoop huiskamers nagedacht over een cadeautje voor vader. Vind jij dat moeilijk? Als jij iets moet kopen voor een vader die van kamperen houdt, hebben wij 10 leuke suggesties voor Vaderdag in willekeurige volgorde voor je:

1. Spork.

Klagen vaders niet altijd over de afwas, zelfs op de camping? Geef hem dan een set sporks cadeau voor vaderdag. Deze handige gadgets zijn mes, vork en lepel ineen. Superhandig en de afwas gaat ineens veel sneller.

2. Glow in the dark haringen.

Wie moet er altijd uit als het donker is om te kijken of er iets aan de hand is. En wie struikelt dan regelmatig over onzichtbare haringen. De glow in the dark haringen geven een bescheiden maar duidelijk licht. Vader zal er blij mee zijn.

3. Firesteel.

Mannen willen vuur kunnen maken als ze kamperen. Met deze magnesium-stick die ontwikkeld is voor het Zweedse leger lukt dat altijd. Vooral de Firesteel Army is een cadeautje waar vader jarenlang plezier van zal hebben.

4. Dubbelwandige mok.

Als het in de ochtend nog fris is wil je dat je koffie of thee niet te snel afkoelt. Op een zwoele zomeravond is hef heerlijk als je drankje langer koel blijft. Een dubbelwandige mok regelt dat allebei

5. Nep wespennest.

Dat is een cadeau waar vader echt dolblij mee zal zijn. Wespen zijn erg territoriaal en als ze denken dat er een nest zit in de buurt van jouw tent of caravan blijven ze respectvol uit de buurt. Dat maakt buiten eten een stuk plezieriger.

6. Een gegraveerd zakmes.

Iedere man die kampeert heeft wel een zakmes. Maar een zakmes waar iets persoonlijk in staat gegraveerd is uiteraard gewoon een prachtig cadeau om te krijgen en om te geven. Het graveren kost afhankelijk van de tekst meestal maar relatief weinig

7. Proefabonnement KCK.

De Kampeer en Caravan Kampioen is een magazine dat iedere kampeerder van pas komt. Geef op Vaderdag een proefabonnement dan kan vader een aantal maanden plezier hebben van zijn cadeau en dan zelf de keuze maken of hij een langere periode op de KCK geabonneerd wil blijven.

8. Magnetisch glas.

Natuurlijk zijn er maar weinig vaders echte klunzen die glazen en tafels omstoten op de camping. Maar voor die enkele keer dat het wel gebeurt, is een magnetisch glas een handig hulpmiddel. De onderzetter heeft een bodem die is voorzien van antislip. In hef glas zit een magneet die ervoor zorgt dat het glas extra stevig blijft staan in de onderzetter.

9. Een sleutelhanger.

Is een sleutelhanger geen erg saai cadeau voor vaderdag? Niet voor een man die van kamperen houdt. Deze sleutelhanger geeft namelijk licht in het donker zodat je niet overal meer hoeft te zoeken. Bovendien kan de sleutelhanger heel eenvoudig aan de rits van de tent worden geklikt zodat de sleutels altijd vindbaar zijn.

10. Snorkelmasker.

Voor vaders die graag in zee zwemmen en nieuwsgierig zijn, is er dit snorkelmasker. Dit snorkelmasker past verder altijd en zit aangenaam. Zo kan echt iedereen lekker snorkelen en is het hele gezin blij met dit cadeau voor vaderdag.

Een leuke camping uitzoeken is natuurlijk ook een goed idee!