Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Zoek de rust op een camping zonder kinderen

Als je zelf geen kinderen hebt of als je kinderen al volwassen zijn en je de drukte van jonge kinderen niet meer zo ziet zitten tijdens je vakantie dan kun je terecht op een camping zonder kinderen. Zowel in Nederland als in Frankrijk zijn er meerdere kinderloze campings beschikbaar waar je in alle rust van je vakantie kunt genieten. Deze campings zijn alleen toegankelijk voor personen van 18 of 21 jaar en ouder en druk spelende kinderen zal je er dan ook niet tegenkomen. Deze campings zijn speciaal ingericht op het ontvangen van uitsluitend volwassen gasten. Er is geen speeltuin, geen entertainment en het enige wat je er vindt is rust. Rust waar veel mensen na een jaar hard werken erg aan toe zijn.
Zoek de rust op een camping zonder kinderen
2 Campings

Waarom kiezen mensen voor een kindvrije camping?

Er zijn mensen die er bewust en weloverwogen voor hebben gekozen om geen kinderen te krijgen. Gewoon omdat ze graag hun eigen leven leiden zonder daarbij rekening te moeten houden met kinderen. Of er zijn andere redenen waarom ze tot het besluit zijn gekomen te kiezen voor een leven zonder kinderen. Binnen deze groep is een deel dat het prima vindt om tijdens de vakantie kinderen tegen te komen op de camping. Maar er zijn ook mensen die dar niet op zitten te wachten. Dan is een adults only campsite een prima idee. Hier mag je alleen verblijven zonder kinderen. Een ideale gelegenheid om van de rust te genieten. Lekker uitslapen en in alle rust een boek kunnen lezen zonder dat je onderbroken wordt door druk spelende kinderen of babygehuil. Er is een groeiende groep vakantiegangers die dit zeer op prijs stelt en dus bewust kiest voor een camping zonder kinderen.

Kleinschalige campings voor gasten zonder kinderen

Als je je vakantie in alle rust wilt doorbrengen dan zit je wellicht niet te wachten op campinggasten in je directe nabijheid met een jong gezin. Kinderen die voortdurend huilen of luidruchtig spelen of ruzie maken kunnen erg irritant zijn. Als je kiest voor een adults only camping dan zal je hier gegarandeerd geen last van hebben. De campingeigenaar heeft er bewust voor gekozen om zijn camping alleen beschikbaar te stellen voor volwassenen omdat hij weet dat er een groep kampeerders is die niet zit te wachten op kinderen. Dat klinkt misschien heel onaardig, maar aan de andere kant zijn er ook honderden kindvriendelijke campings waar jonge gezinnen van harte welkom zijn.

Boek in alle rust een kindvrije camping voor je volgende vakantie

Wil je een rustige vakantie zonder drukke kinderen op de camping? Boek dan nu een plaats op een kindervrije camping in Nederland of daarbuiten. Onder andere in Frankrijk zijn campings te vinden waar alleen volwassenen welkom zijn. Bij Campings.nl kun je deze campings direct reserveren. Als je niet afhankelijk bent van de schoolvakanties kun je ook in het voor- of naseizoen je vakantie plannen, dit scheelt soms flink in de kosten. Omdat campings die geen kinderen toelaten wat schaarser zijn dan “gewone” campings is het wel aan te raden om tijdig te reserveren zodat je zeker weet dat je een plaats hebt.