Campings in Sevilla

CAMPINGS IN SEVILLA

Vol met werelderfgoed, gelegen aan een rivier en binnen een uur rijden van de Atlantische oceaan. Dat is hoe je Sevilla in één zin zou kunnen omschrijven. Dat is echter natuurlijk bij lange na niet alles. Een camping in Sevilla boeken kan je doen om vele verschillende redenen. Bijvoorbeeld als stedentrip, maar ook wanneer je juist van de natuur wilt genieten als echte liefhebber! Lees meer 

Van alles te bieden

In Sevilla een camping boeken doe je wanneer je van het warme klimaat houdt, maar niet direct alleen maar aan het strand wilt liggen. Natuurlijk is een dagje strand ook heel goed mogelijk, maar er is nog zo veel meer in deze streek. Niet voor niets is het één van de grootste steden van Spanje en zelfs één van de grotere van Europa. Daarom staat hij ook altijd hoog op de lijst van de meest geliefde stedentripbestemmingen.

Campings in Sevilla

Dat Sevilla in de eerste plaats een stadsbestemming is, betekent niet dat er niets te bieden is op het gebied van goede campings. Sterker nog, één van de meest geliefde campings in Sevilla is een natuurcamping. Het gaat dan om Camping Villsom. Dit is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Wat ook fijn is om te weten dat er in het gebied rondom Sevilla veel kleine campings te vinden zijn. Wanneer je dan een dag in de drukte van de stad hebt doorgebracht, dan kan je je daarna lekker terugtrekken op je rustige camperplaats waar je eigen vertrouwde camper zijn plek heeft. Leuk voor het hele gezin!

Bekijk alle campings in Andalusië

De bezienswaardigheden van Sevilla

Een stad waar zoveel cultuur ligt nodigt natuurlijk uit. Alleen is het dan wel handig om te weten waar de leuke plekjes te vinden zijn. Dit zijn ze:

Alcazar, Kathedraal en Archivo General de Indias

Drie gebouwen die tot het werelderfgoed behoren. Alle drie moeten ze op je lijstje staan als je naar Sevilla gaat!

Koninklijke tabaksfabriek

Of je nu voor of tegen roken bent, tabak speelde een belangrijke rol in de internationale handel. De eerste tabaksfabriek van Europa vind je hier.

Parue de Maria Luisa

De temperatuur kan flink oplopen in Sevilla, wil je lekker buiten in de natuur zijn, maar toch ook verkoeling vinden, breng dan een dagje door in het park!

Een camping in Sevilla net buiten de stad

De meeste stedentrips gaan gepaard met een hotel midden in het drukke centrum. Dit kan gemakkelijk zijn, maar het kan ook erg druk zijn. Wil je echter even goed ontspannen dan zoek je in Sevilla een camping net buiten de stad. Zo ben je af en toe ook gewoon even lekker uit de drukte.

Net buiten de stad kan je bovendien al snel op hele idyllische locaties terechtkomen. Zo zijn bijvoorbeeld de campings aan de Sierra Blanca zeer bekend om hun bijzondere ligging. Bovendien komen deze kampeerplaatsen die meer landinwaarts liggen altijd met faciliteiten zoals een openluchtzwembad.

Als je alles bij elkaar neemt, dan kan je eigenlijk nog maar tot één conclusie komen. Alle redenen wijzen erop dat je je volgende vakantiebestemming gevonden hebt. Boek gelijk een camping in Sevilla!