Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen
fallback Recreatiecentrum Hazeduinen
Recreatiecentrum Hazeduinen

Nederland

;

Recreatiecentrum Hazeduinen

Nederland

Top keuze | De beste prijzen bij Campings.nl !

Beschrijving

Net even buiten het grensdorp Putte in West-Brabant vindt u Recreatiecentrum Hazeduinen.
 
Ooit begonnen als camping en inmiddels omgevormd tot een recreatiepark met standplaatsen voor chalets en diverse kampeervelden. Gelegen midden in de bossen aan het grenspark De Zoom - Kalmthoutse Heide en de Brabantse Wal. Het startpunt voor mooie grensoverschrijdende fietstochten en wandelingen.
 
Cultuur kunt u opsnuiven in het nabijgelegen Antwerpen en Bergen Op Zoom. De combinatie natuur, recreatie en comfort maken van Recreatiecentrum Hazeduinen de ideale vakantiebestemming.
 
Wij informeren u graag over de mogelijkheden tot een aangenaam verblijf op Recreatiecentrum Hazeduinen.
 
Recreatiecentrum Hazeduinen biedt u diverse overnachtingsmogelijkheden.
Op ons terrein zijn verschillende velden aanwezig waar het aangenaam vertoeven is met uw eigen caravan, camper en/of tent met elektra aansluiting en de mogelijkheid tot gebruik van het internet.
 
Buiten het park gelegen, net voor het dorp Putte, aan de Putseweg staan 10 vakantiewoningen (6-persoons). U kunt gebruik maken van de faciliteiten van het park en genieten van de rust van de Emmahoeve. De bungalows zijn luxe afgewerkt en beschikken over 2 badkamers, een gezellige woonkamer en een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en combi-oven.

Contact opnemen Controleer de beschikbaarheid, of stel een vraag aan de camping eigenaar.