Campings bij Almelo

CAMPINGS BIJ ALMELO

Almelo ligt in een prachtig groen gebied en is zelfs de groenste stad van Overijssel. Alleen dat al, maakt Almelo tot een mooie plek om op de camping te staan. Wanneer je het historische centrum verlaat, sta je binnen een paar minuten in de natuur vanwege de vele stadsparken die er zijn. In het centrum van Almelo zitten naast de grote ketens ook veel kleine eigentijdse winkeltjes. Dit is een leuke plek om te gaan winkelen dus. Almelo is ook een stad van kunst. Er is een kunstroute die je kunt wandelen en er zijn mooie musea. Lees meer 

Kamperen bij Almelo

Een camping in de omgeving van Almelo geeft je pas écht dat vakantiegevoel. Je zit hier in een prachtige, groene omgeving. Er zijn dan ook veel mooie routes om te fietsen of te wandelen. Ook de stad zelf is erg de moeite waard. Bewonder de architectuur uit de tijd dat Almelo bekend stond als de textielstad. Ga lekker winkelen of eet en drink wat op één van de vele terrasjes.

Ons aanbod van campings bij Almelo

Twente leent zich uitstekend voor een kampeervakantie, vanwege de prachtige, groene omgeving. Aan natuurcampings is hier dan ook geen gebrek. Je kunt ook kiezen voor een grotere familiecamping, voor als je met het hele gezin op vakantie gaat. Daar wordt voor de kinderen veel georganiseerd en heb je ook even wat rust voor jezelf. Er is ook veel water in de omgeving van Almelo, dus kamperen aan het water is ook een mogelijkheid. Wij hebben de beste campings voor je op een rijtje gezet, dus ga kijken en boek!

Leuke dingen om te doen in de omgeving van Almelo

Wil je vast een beetje een beeld hebben van wat er zoal te doen is in Almelo? Er is veel keuze, dus daarom hebben wij de hoogtepunten vast voor je opgezocht:

Huize Almelo

Dit is een kasteel dat omringd wordt door een groot landgoed. Het kasteel is bewoond, en dus niet te bezoeken, maar je kunt wel wandelen over het landgoed.

Preston Palace

Zit het weer even niet mee? Dat is dit een uitstekende bestemming, want hier vind je een subtropisch zwembad en een indoor kermis. Terwijl de kinderen zich hier vermaken, kunnen de volwassenen bowlen of biljarten of gewoon lekker een hapje eten of drinken.

Ootmarsum

Dit een mooi stadje in Twente, waar je het echte Twentse leven kunt ervaren. De stad heeft pittoreske steegjes, leuke winkeltjes en vele mooie kunstgalerieën. De omgeving buiten de stad is erg mooi en heeft veel fiets- en wandelroutes.

De Waarbeek

Dit is een nostalgisch familiepretpark in Hengelo. Er zijn veel leuke attracties, zoals de rodelbaan, botsauto’s en een antieke zweefmolen. Dit is een prima uitje voor het hele gezin.

Stadsmuseum Almelo

Hier waan je je in het verleden. In de verschillende kamers kun je het vroegere, Almelose leven ontdekken, zoals in de handwerkkamer, de textielkamer en de tegelhal.

Boek nu die leuke kampeervakantie!

Klinkt een camping bij Almelo niet als een heerlijke vakantiebestemming? De gezelligheid van de stad en de groene omgeving zijn een ideale combinatie voor een ontspannen kampeervakantie. Kijk dus snel bij ons ruime aanbod en boek je favoriete camping!