Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Ieper

In Ieper zie je veel terug van het Middeleeuwse verleden van de stad, maar je ziet ook herinneringen aan de oorlogen die de stad doorstaan heeft. In de Eerste Wereldoorlog lukte het de Duitsers niet om de stad in te nemen, maar de verwoesting was wel erg groot. De herinnering aan de oorlog blijft leven, mede door de Last Post die er elke dag om acht uur ’s avonds geblazen wordt. Tegenwoordig is de stad bekend om zijn charmante centrum, leuke winkels en interessante musea. Meer lezen
Campings bij Ieper
0 Campings
0 Campings
Afstand

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Kamperen bij Ieper

Ieper is een prachtige plaats om te verkennen. Struin lekker door de winkelstraten richting de Grote Markt, die elke zaterdag vol staat met kramen. Plof neer op een gezellig terras en geniet van een Belgisch biertje. Ook in de omgeving van de stad is genoeg te doen. Er liggen andere mooie steden in de buurt, en er zijn ook veel fiets- en wandelroutes. Als je op een camping bij Ieper staat, hoef je je dus zeker niet te vervelen.

Soorten campings bij Ieper

Er is een ruime keus aan campings in de omgeving van Ieper. Wil je groot en luxe? Of liever een kleine natuurcamping? Er zijn uiteraard ook campings met zwembaden en met veel voorzieningen voor kinderen. Je kunt natuurlijk ook met de camper komen, want er is ook een camperplaats. Zo veel keus! Bekijk ons aanbod en boek die heerlijke kampeervakantie!

Dingen om te doen in de omgeving van Ieper

In Ieper kun je niet om de Eerste Wereldoorlog heen. Dit heeft een enorme invloed gehad op de stad en dit zie je terug in de monumenten en in de musea. Daarnaast zijn er ook andere dingen te doen en te bekijken in Ieper en omgeving.

Oostende

Ga eens een dagje naar deze mooie stad, die op ongeveer een uur rijden van Ieper ligt. Hier kun je heerlijk winkelen en er zijn veel mooie musea om te bekijken. Ga naar een van de vele attracties met je kinderen of waai lekker uit aan zee.

Bekijk alle campings in en rondom Oostende

Brugge

Nog zo’n fijne stad in België, en ook wel de populairste en meest romantische. Waan je in de Middeleeuwen terwijl je door het historische centrum wandelt en maak een romantische boottocht door de grachten. Deze stad mag je absoluut niet overslaan als je in deze regio van België vakantie viert.

Bekijk alle campings in en rondom Brugge

In Flanders Fields Museum

Een indrukwekkende tentoonstelling over de verwoestende Eerste Wereldoorlog. Maak kennis met het leven aan het front door verschillende multimediatoepassingen en hoor de persoonlijke verhalen van vier mensen die meevochten.

Ramparts Cemetery

Dit is een Britse begraafplaats waar mensen liggen die in de Eerste Wereldoorlog gesneuveld zijn. Dit is een indrukwekkende en mooie plek in Ieper. De begraafplaats werd door de Fransen aangelegd in 1914, maar van 1915 tot 1918 werd de plek gebruikt door de Britten. De Franse graven zijn er niet meer, maar er liggen wel Canadezen, Australiërs en Nieuw-Zeelanders.

Sint-Maartenskerk

Deze kerk is zeer imposant met zijn toren van 100 meter hoog. De kerk werd compleet vernield in de Eerste Wereldoorlog, maar werd in de twintiger jaren herbouwd.

Boek nu!

Wil jij kamperen combineren met een interessante stedentrip? Dan is Ieper de plek waar je moet zijn. Bekijk ons aanbod eens en boek je kampeervakantie!