Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Den Bosch

Den Bosch, uiteraard ook wel bekend als ’s-Hertogenbosch, is een geweldige stad om te bezoeken. De stad heeft namelijk een schitterend historisch centrum. De moderne architectuur van het nieuwe centrum is een prachtige tegenhanger van de oude binnenstad. Verder vind je in de stad veel musea. Ook rondom de stad is veel moois te zien, en dan vooral op het gebied van natuur. Er liggen zo’n dertig landgoederen rond de stad maar ook natuurgebieden en vennen. Ga je naar een camping bij Den Bosch, dan weet je zeker dat je de tijd van je leven gaat hebben in deze prachtige omgeving! Meer lezen
Campings bij Den Bosch
9 Campings

Kamperen bij Den Bosch

Veelzijdiger dan Den Bosch ga je het haast niet vinden. Je kunt hier heerlijk rondwandelen door de oude binnenstad om te genieten van de geweldige kerken en andere gebouwen die hier staan. Wil je meer weten over de geschiedenis van de stad? Dan duik je een museum in. Er zijn ook veel gezellige eetgelegenheden met mooie terrassen te vinden. Zo kun je het typische bourgondische leven van Brabant ervaren. En ook om te winkelen zit je hier goed, want er zitten veel unieke conceptstores en hippe winkels. De mooie gevels geven je shopervaring nog wat extra sfeer mee! Met een camping bij Den Bosch krijg je echt alles wat je verlangt van een heerlijke kampeervakantie.

Ons grote aanbod van campings bij Den Bosch

Er zijn erg veel mooie campings te vinden in de omgeving van Den Bosch. Om het overzichtelijk te maken voor je, hebben wij de beste en mooiste campings in ons aanbod zitten. Wil je bijvoorbeeld kamperen en ook het boerenleven ervaren? Boek dan een leuke boerencamping. Als je van simpel houdt, is een minicamping een perfecte keus. Er zijn ook campings met zwembad. Wil je liever in de buurt van het centrum van Den Bosch kamperen? Boek dan een leuke plek op de stadscamping. Ten slotte is er ook geen gebrek aan camperplaatsen bij Den Bosch, dus ook met de camper ben je welkom! Kijk bij ons aanbod en boek je favoriete plekje!

In Den Bosch hoef je je nooit te vervelen!

Je kijkt je ogen uit in Den Bosch en je weet haast niet waar je moet beginnen. Daarom hebben wij een top vijf voor je gemaakt:

Sint-Janskathedraal

Deze kathedraal is gebouwd in de stijl van de Brabantse gotiek. De luchtbogen en luchtboogfiguren zijn spectaculair en uniek. Deze kerk wordt dan ook niet voor niets gezien als één van de mooiste gebouwen in deze stijl.

Noordbrabants Museum

Dit hele museum is gewijd aan Noord-Brabant. Je kunt hier van alles zien op het gebied van kunst en cultuur, maar je leert ook over de geschiedenis van de provincie.

Jheronimus Bosch Art Center

Dit centrum is een eerbetoon aan Jheronimus Bosch. Er is een tentoonstelling over het leven en de werken van deze schilder, die in Den Bosch geboren is. Er hangen ook werken van kunstenaars die zich door Bosch hebben laten inspireren.

Paleiskwartier

Als je een bezoek hebt gebracht aan de oude binnenstad, dan is het erg leuk om ook deze wijk te bezoeken. Hier staan moderne woningen en kantoren die erg mooi en apart vormgegeven zijn. Dit is een mooi contrast met het oude centrum van de stad. Er is een speciale architectenroute die je kunt lopen.

Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch

Hier vind je vooral sieraden en keramiek van kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Er zijn stukken te zien van onder anderen Picasso, Mendini en Oppenheim.

Boek snel je kampeervakantie!

Wil jij ook het gevoel van een kampeervakantie combineren met de veelzijdigheid van een stedentrip? Dan is een camping bij Den Bosch perfect voor jou! Boek daarom snel je vakantie!