Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Helmond

Met een camping bij Helmond kies je voor een vakantie bij een mooie groene stad in Noord-Brabant. Wat hier vooral opvalt is de mooie architectuur. Zowel de stijl van de oude als van de nieuwe gebouwen, is erg mooi. Het centrum van de stad is heel sfeervol. Er zitten leuke winkels van zelfstandige ondernemers waar de Brabantse producten en ook de Brabantse gezelligheid centraal staan. Verder zijn er zijn veel horecagelegenheden, soms met een terras aan het water. Ook de omgeving van Helmond is mooi. De stad ligt aan de Aa en de Zuid-Willemsvaart. Meer lezen
Campings bij Helmond
10 Campings

Kamperen in de omgeving bij Helmond

Op een camping bij Helmond en omgeving ga je sowieso een heel leuke vakantie hebben. Er is hier van alles te beleven voor jong en oud. Zo vind je hier mooie musea voor als je op zoek bent naar kunst of cultuur. Er is ook een gezellige binnenstad waar je lekker kunt winkelen. Elke vrijdag is er een biologische markt en elke zaterdag is er de gewone weekmarkt, waar je leuke koopjes kunt scoren. Na je dagje winkelen of na je bezoek aan een museum, kun je op één van de vele terrassen lekker bijkomen onder het genot van een heerlijke maaltijd. Met een camping in de omgeving van Helmond zit je echt helemaal goed tijdens je vakantie!

Ons aanbod van campings bij Helmond

Er zitten veel mooie campings rondom Helmond. Er zijn campings te vinden in de buurt van de stad, maar als je liever wat meer rust om je heen hebt, kun je ook naar een natuurcamping gaan. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping, of naar een familiecamping of naar een camping met zwembad: er zit altijd wel een geschikte camping voor je bij. Ga je rondreizen met de camper? Er zijn veel campings met camperplaatsen te vinden bij Helmond, dus ook met je camper kun je makkelijk deze stad en de omgeving bezoeken. Bekijk snel ons aanbod en boek vandaag nog!

Dingen die je zeker niet mag missen als je bij Helmond gaat kamperen

Er zijn veel leuke dingen die je kunt doen in de omgeving van Helmond. Wij hebben alvast een top vijf voor je gemaakt:

Eindhoven

Ga ook eens een dagje naar deze mooie stad. De stad is erg modern én gezellig. Je kunt hier uitstekend terecht kunt voor kunst, cultuur en design. Het aanbod van winkels is erg ruim en er zit veel horeca. Ook voor leuke musea zit je hier goed.

Museum Helmond

Dit gemeentemuseum toont allerlei objecten die verbonden zijn met de geschiedenis van Helmond. Er is ook een verzameling van hedendaagse kunst, geïnspireerd op het leven van alledag. Verder hebben ze een tentoonstelling over het thema van de werkende mens.

Dierenrijk

Dit is een leuke dierentuin waar je je met het hele gezin prima een dag kunt vermaken. Je kunt hier verschillende soorten dieren zien, zoals ara’s, stokstaartjes, otters en olifanten. Er worden voederpresentaties gegeven en voor kinderen is een leuke speurtocht uitgezet.

Het Groot Goor

Dit is een mooi natuurgebied in de buurt van Helmond. Je vindt hier rietlanden, boomgaarden en weilanden. Er broeden bepaalde vogelsoorten, zoals de kleine bonte specht en de nachtegaal. Je kunt hier mooie wandel- en fietsroutes afleggen.

Jan Visser Museum

Dit museum richt zich op het landbouwverleden van Helmond en daarom kun je hier allerlei voorwerpen bekijken van vóór de mechanisatie van de landbouw. Er zijn ook gereedschappen van bijvoorbeeld de slager en de smid te zien.

Ga ook op vakantie naar Helmond!

Een camping bij Helmond is leuk voor het hele gezin. Je hebt hier veel keus uit verschillende soorten campings en in de stad is altijd wat leuks te doen. Boek dus snel je vakantie! Kampeer ze!