Kies voor een camping in Les Sables d’Olonne!

KIES VOOR EEN CAMPING IN LES SABLES D’OLONNE!

In de prachtige regio van de Vendée ligt Les Sables d’Olonne. Hier vind je prachtige natuur met bossen, moerassen en mooie duinen. Bovendien is het klimaat hier heerlijk. Deze plek ligt aan de Atlantische Oceaan, dus er is ook volop strand. Vanwege de ligging aan zee, is er in deze stad veel aandacht voor de visserij. Als je kiest voor een camping in Les Sables d’Olonne, ga je sowieso een leuke tijd tegemoet. Ga je voor de rustige natuur? Of kies je voor strand en waterpret? Hier kan het allemaal. Lees meer 

Kamperen in Les Sables d’Olonne

Een camping in Les Sables d’Olonnes is altijd een goede keus. Wil je een lekker luie strandvakantie? Dan is dit de juiste plek voor jou. Maar je kunt hier ook terecht voor een actieve vakantie. Je kunt hier namelijk ook surfen, zeilen en duiken. En als je kinderen hebt, is dit de ideale plek, want er zijn veel pretparken en waterparken in de omgeving. Met een camping in Les Sables heb je dus de perfecte combinatie van een strandvakantie en een kampeervakantie in één.

Bekijk alle campings in de regio Pays de la Loire

Soorten campings in Les Sables d’Olonne

Er zijn verschillende soorten campings in Les Sables. Uiteraard behoort een camping dichtbij de zee en dichtbij het strand tot de mogelijkheden. Maar je kunt ook kiezen voor een rustiger camping in de natuur. Er zijn ook volop campings die zeer geschikt zijn voor kinderen. Van groot tot klein, er zit altijd iets bij dat op je wensen aansluit, dus kijk snel bij ons aanbod en boek de camping die bij jou past!

Bezienswaardigheden in en bij Les Sables d’Olonne

Een camping in Les Sables is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Zowel in de stad zelf, als in de omgeving, zijn veel leuke dingen te doen. We hebben vast wat voor je uitgezocht:

O’gliss waterpark

Ga naar een van de grootste waterparken in Europa. Hier zijn zo veel glijbanen en zwembaden dat je niet weet waar je het eerst in wilt. Hier kun je je makkelijk een hele vermaken.

Kasteel van de avonturiers

Dit is fantastische plek voor kinderen. Ga op ontdekkingstocht terwijl je op zoek bent naar de piratenschat. Of maak een wandeling in het bos waar je allerlei dino’s tegenkomt.

Puy du fou

Dit attractiepark is heel bijzonder en is een van de grootste van Frankrijk. Hier vind je geen achtbanen, maar wel verschillende prachtige shows. Wat denk je van de vogelshow, waar je meer dan 200 vogels kunt zien, of spannende shows vol stunts. Dit is leuk voor kinderen, maar ook volwassenen zullen hiervan genieten.

Abdijmuseum van Sainte-Croix

In deze schitterende abdij is een museum gevestigd met moderne kunst. Dit moet je echt bekijken als je in Les Sables d’Olonne bent.

Wacht niet langer en boek nu!

Een camping in Les Sables klinkt toch fantastisch? Deze prachtige regio staat garant voor een heerlijke vakantie. Hier heb je plezier voor jong en oud. Bekijk ons aanbod van campings in Les Sables d’Olonne en kies je favoriet. Dus twijfel niet en boek nu!