Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Roosendaal

Noord-Brabant is een prachtige provincie en een camping in de omgeving van Roosendaal is een mooie plek om dit te gaan ervaren. De mensen zijn hier erg gastvrij en de sfeer is gezellig. Je hebt ook nog eens het goede jaar uitgezocht om voor Roosendaal te kiezen, want in november 2018 bestaat de stad 750 jaar. Om dit te vieren, worden er veel evenementen georganiseerd dit jaar. Meer lezen
Campings bij Roosendaal
3 Campings

Kamperen bij Roosendaal

In de stad Roosendaal is natuurlijk altijd wel wat te doen. Je kunt hier geweldig goed winkelen en je kunt de typisch Brabantse gastvrijheid ervaren in de vele cafés en restaurants. Ook als je van de natuur wilt genieten, moet je op een camping bij Roosendaal zijn, want je kunt heerlijk wandelen door de Rucphense bossen en over landgoed de Wouwse Plantage en landgoed Visdonk.

Ons aanbod van campings bij Roosendaal

In de omgeving van Roosendaal vind je veel verschillende soorten campings. Je kunt hier terecht met je tent en je caravan en er zijn campings met camperplaatsen. Wil je het liefst dicht bij de stad kamperen, zodat je snel in het centrum kunt zijn? Of ga je juist liever voor een camping in de natuur? Zoek je een camping waar je kinderen zich de hele dag kunnen vermaken met animatie en andere bezigheden? Er is veel keus, dus kijk eens rond bij ons enorme aanbod en boek je kampeervakantie!

Leuke dingen om te doen in en rond Roosendaal

Wanneer je in Roosendaal op de camping staat, heb je een mooie uitvalsbasis om de rest van de omgeving te gaan ontdekken. Er zijn in en rond de stad genoeg dingen te doen en wij hebben vast wat leuke uitjes voor je op een rijtje gezet:

Biesbosch

Het is maar een kleine drie kwartier rijden naar de Biesbosch, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Nu je toch al in de buurt bent, is het zeer de moeite waard om in dit gebied te gaan wandelen of te gaan varen.

Museum Tongerlohuys

In dit erfgoedcentrum vind je van alles over de geschiedenis van Roosendaal. Denk bijvoorbeeld aan archeologische vondsten en voorwerpen uit de Roosendaalse industrie. Verder zijn er ook wisselende tentoonstellingen.

Rucphense Heide

Dit is een prachtig natuurgebied nabij Roosendaal. Dit was vroeger een stuifzandgebied maar tegenwoordig vind je hier bossen, heide en graslanden. Je kunt hier mountainbiken, wandelen of paardrijden.

Antwerpen

Je zit in Roosendaal vlak aan de Belgische grens. Een mooie gelegenheid om eens bij de zuiderburen op bezoek te gaan. Antwerpen heeft een gezellige sfeer en er zijn veel mooie musea om te bezoeken. Er is ook een grote dierentuin.

Rosada Factory Outlet

Als je eens een dag flink wil gaan shoppen, moet je hier naartoe. Deze outlet ligt aan de rand van de stad en heeft een enorm aanbod van grote en – normaal gesproken – dure merken. Er is ook een indoor speeltuin waar de kinderen kunnen ravotten terwijl jij aan het winkelen bent.

Ga ook naar Roosendaal!

Op een camping in Roosendaal heb je de vakantie van je leven, want hier vind je alle ingrediënten voor een heerlijke kampeervakantie. Boek dus vandaag nog!