Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Oss

De Brabantse stad Oss heeft een lange geschiedenis. De stad ligt aan de Maas en al sinds de prehistorie woonden hier mensen. In dit gebied vind je kloosters, kerken en kastelen. Oss zelf is een mooie stad. Er zitten leuke winkels en veel horeca. Buiten Oss is het één en al natuur. Je zit hier dicht bij de Maas en de Waal en bij mooie natuurgebieden. De zandgronden van het zuiden komen bij Oss samen met de Waal. Dit heeft als gevolg dat je hier zowel bos, als heide, als polders tegenkomt. Een camping bij Oss is dan ook een mooie plek vanwaar je dit veelzijdige gebied kunt gaan verkennen. Meer lezen
Campings bij Oss
10 Campings

Kamperen bij Oss

Als je kiest voor een camping in de omgeving van Oss, dan heb je de perfecte bestemming gevonden voor een veelzijdige vakantie. Je kunt hier namelijk alle kanten op. Ga lekker een dagje winkelen in het centrum van Oss, of ga naar een grotere stad, zoals Den Bosch. Er is veel mooie natuur in de buurt waar je heerlijke fiets- en wandeltochten kunt maken. Je kunt natuurlijk ook op bezoek gaan bij één van de musea hier in de omgeving en zelfs een dagje Efteling is mogelijk!

Ons grote aanbod van campings bij Oss

Er zijn veel leuke opties voor campings rond Oss. Ben je een stadsmens? Kies dan voor een camping dicht bij de stad. Ben je op zoek naar de natuur? Houd je van fietsen of wandelen? Er zijn ook veel campings die iets verder bij Oss vandaan liggen en waar je kunt genieten van de prachtige natuur. Ook met de camper kun je hier terecht want er zijn ook campings met camperplaatsen in de buurt van Oss. Een camping aan het water is uiteraard ook mogelijk. Veel keus toch? Ga dus snel boeken!

Eropuit gaan in en rond Oss

Om het je allemaal wat makkelijker te maken, hebben wij vast vijf leuke dingen voor je op een rijtje gezet die je kunt gaan ondernemen tijdens je vakantie in Oss:

Den Bosch

Oss ligt vlak bij deze mooie stad. In het historische centrum kijk je je ogen uit vanwege de vele mooie gevels en monumenten die je hier tegenkomt. Breng zeker even een bezoekje aan de prachtige Sint-Janskathedraal.

Nijmegen

Ook dit is een prachtige stad om te bezoeken. Je steekt de Maas over en dan ben je er eigenlijk ook al. Nijmegen heeft een rijke geschiedenis en dat zie je overal in de stad terug. Maak een wandeling door het centrum of de mooie stadsparken. Ook museum Valkhof is een echte aanrader.

Efteling

Dit bekende attractiepark ligt op slechts 45 minuten rijden van Oss. Hier kun je helemaal opgaan in de wereld van de sprookjes. Laat je verbazen tijdens de Droomvlucht en laat de adrenaline stromen in één van de achtbanen.

De Maashorst

Dit is een groot natuurgebied in Noord-Brabant. De natuur is er erg veelzijdig. Je vindt er namelijk bossen, heide en vennen, maar ook stuifduinen en kronkelende beekjes. Dit is een mooie plek om te gaan wandelen. Misschien kom je de wisent, die bijna uitgestorven was, wel tegen!

Museum Jan Cunen

Hier zijn tentoonstellingen te zien van kunst uit de 19e eeuw, maar ook van hedendaagse kunst. Er is steeds een wisselwerking tussen heden en verleden. Het museum is gevestigd in een prachtige villa die gebouwd is in de neoclassicistische stijl.

Boek snel je camping in Oss!

Oss heeft jou alles te bieden wat je zoekt voor je kampeervakantie. Je kunt hier helemaal ontspannen in de natuur, en je kunt leuke steden en musea bezoeken. Wacht niet te lang en boek die leuke camping bij Oss!