BRENG JE VAKANTIE DOOR OP EEN MOOIE BOERENCAMPING IN LUXEMBURG

Een boerencamping in Luxemburg is een prima locatie voor je volgende vakantie. Kamperen is enorm populair, zowel bij jongeren als bij gezinnen en ouderen. Zeker nu steeds meer mensen een camper kopen waarmee je gemakkelijk van de ene naar de andere camping kunt rijden. Luxemburg heeft een aantal zeer mooie boerderijcampings die in het prachtige landschap van Luxemburg te vinden zijn. Luxemburg is één van de kleinste landen van Europa maar heeft desondanks veel te bieden. Luxemburg stad, de hoofdstad van het land, bruist van de activiteit. Als je tijdens je verblijf op een boerencamping in Luxemburg een dagje gezellig wilt shoppen dan is de hoofdstad een prima keuze. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Luxemburg Boerderijcampings

Geniet van de Ardennen in Luxemburg

Veel mensen brengen hun vakantie door op een boerencamping in Luxemburg vanwege de prachtige omgeving. Je bevindt je in de Ardennen in een prachtige omgeving met prachtige vergezichten en mooie oude kastelen die herinneren aan de vroegere glorie van het Huis Nassau dat heerste over Luxemburg. Het land heeft zelfs nog een tijd bij Nederland gehoord maar kreeg uiteindelijk net als België volledige zelfstandigheid. Een grappig weetje over Luxemburg is dat er meer buitenlanders in het land wonen dan mensen met de officiële Luxemburgse nationaliteit. Dit komt vooral omdat in Luxemburg veel financiële bedrijven zijn gevestigd die veel werkgelegenheid creëren voor hoog opgeleiden.

Maak mooie uitstapjes in de omgeving

Luxemburg is een klein land en je rijdt er dus zo doorheen. Maar tijdens je verblijf op ene boerderijcamping in Luxemburg kun je daardoor ook gemakkelijk uitstapjes maken naar andere landen. Niet alleen België maar ook Frankrijk en Duitsland liggen vlakbij. De boerencampings in Luxemburg zijn dan ook een prima uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Wie kan zeggen dat hij tijdens zijn vakantie in vier landen is geweest? Ook als je met de kinderen op vakantie gaat dan is een verblijf op een boerencamping in Luxemburg een goede keuze. De kinderen kunnen soms een beetje meehelpen op de boerderij als ze dat leuk vinden en kennismaken met echte boerderijdieren zoals koeien, geiten, varkens en schapen. Ook de afstand is prima te doen met kinderen. Je rijdt al in een paar uur naar Luxemburg, dus geen dagenlange rit in de auto om ergens in Zuid Frankrijk te belanden. En in Luxemburg is het vaak ook prima weer en meestal lang niet zo warm als in het zonnige zuiden.

Bezoek een fijne boerencamping in Luxemburg en boek bij Campings.nl

Luxemburg is een veelzijdig vakantieland. Tijdens je verblijf op een boerencamping in Luxemburg krijg je alle gelegenheid om dit mooie land te ontdekken. Bezoek de mooie kerken, oude gebouwen en vele musea die het land rijk is. Maak ontspannen wandelingen en fietstochten in de mooie omgeving van je camping. De tijd zal omvliegen en voor je het weet is je vakantie alweer voorbij. Je kunt kiezen uit eenvoudige boerencampings in Luxemburg of voor luxe kamperen bij de boer in Luxemburg, met verblijf in een royale stacaravan of een ingerichte bungalowtent. Via Campings.nl kun je het verblijf van je keuze direct online boeken zodat je verzekerd bent van een fijne vakantie.