Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camping Vigna sul Mar (Camp...
Heerlijke vakantie gehad. Wij hadden via via gehoord dat de mobile homes op deze camping top waren, ...

Campings in de Elzas zoeken

Vind uw camping in Elzas.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Elzas

Kamperen in de Elzas.

Kamperen in de Elzas is kamperen in een stukje Frankrijk met prachtige landschappen die erom vragen ontdekt te worden. Het is een kleurrijk gebied met en geweldige keuken en gastvrije bewoners.

 

De Elzas is onderverdeeld in 2 departementen. Zo kunt u kiezen uit campings in Beneden Rijn of campings in Boven Rijn. Heeft u een camping gevonden bij de hoofdstad Straatsburg, dan zult u eindeloos genieten van deze stad met zijn vele bezienswaardigheden. Tevens kunt u in de Elzas eindeloos veel kastelen bezichtigen. Bijvoorbeeld het kasteel van Haut Koeningsbourg.

 

Houdt u erg van de natuur, dan is een camping in de Elzas bij een van de twee regionale natuurparken aan te bevelen. Zo kunt u een camping zoeken in de buurt van Parc Naturel Régional des Ballons des Vosges of een camping bij Parc Naturel Régional des Vosges du Nord. U kunt heerlijk rondwandelen door de bossen en de velden of langs de bergen en meren.

 

De Elzas leent zich uitstekend voor gezins kampeervakanties. Voor kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een speelgoedmuseum en zijn er verschillende boomklimparken. Ook zijn er leuke fiets- en wandelroutes die voor het hele gezin zijn aan te raden. De meeste campings in de Elzas zijn voorzien van een zwembad. U vindt er ook veel kleine campings van Nederlandse eigenaars.

 

Beleef de Elzas!