Logo Campings.nl Logo Campings.nl
  • Actueel & betrouwbaar
  • Direct boeken
  • Lage prijzen

Campings bij Halle

Vlak bij Brussel ligt de mooie stad Halle, aan de rivier de Zenne. Het is een historische stad, dus een mooie stadwandeling langs alle oude gebouwen en monumenten is zeker de moeite waard. Je kunt er ook goed winkelen in de vele autovrije winkelstraten. Ga ook zeker de natuur in, want langs de rivier lopen mooie wandel- en fietsroutes. Hier vind je zeker een leuke camping voor jouw kampeervakantie! Meer lezen
Campings bij Halle
0 Campings
0 Campings
Afstand

Oeps... Geen beschikbare accommodaties gevonden

Pas je zoekopdracht aan of verwijder alle filters.

Kamperen bij Halle

Hier heb je pas echt vakantie. Ga lekker fietsen in de natuur rondom Halle. Zit je liever op het terras? Dat kan ook, want op de Grote Markt zit veel horeca, waar je kunt genieten van lekkere Belgische biertjes. Ook in de omgeving van de stad is veel te ontdekken. Er zijn mooie fiets- en wandelroutes en wie weet kom je onderweg wel één van de vele kastelen tegen. Genoeg redenen dus, om voor een camping in de buurt van Halle te kiezen.

Bekijk alle campings in Vlaams-Brabant

Onze campings bij Halle

In de omgeving van Halle zijn veel campings te vinden. De stad ligt aan de Zenne, dus je kunt natuurlijk kamperen langs het water. Er zijn grote campings met een zwembad en veel andere voorzieningen, maar je kunt natuurlijk ook naar een kleine natuurcamping, want de natuur rondom Halle is erg mooi. Wil je kamperen dicht bij de stad? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn genoeg opties, dus zo wordt jouw ideale camping vinden wel heel erg makkelijk! Ga jij voor luxe of eenvoud? Maak je keuze en boek!

Bezienswaardigheden in en om Halle

We hebben even wat leuke dingen op een rijtje gezet, die je kunt doen en bekijken in de stad zelf en in de omgeving van Halle:

Sint-Martinusbasiliek

Deze kerk is gebouwd in de gotische stijl. Het is een imposant bouwwerk, zowel van binnen als van buiten. De kerk is versierd met veel mooie beeldhouwwerken en binnen staat een Mariabeeld en de Zwarte Madonna uit 1250. Ga ook de toren op, zodat je een prachtig uitzicht hebt over de stad.

Bosmuseum

Hier leer je van alles over het Hallerbos. Er is uitleg over de geschiedenis van het bos en je leert ook hoe het bos onderhouden wordt. Verder is er ook informatie over de bomen en planten die er groeien en over de dieren die er leven.

FeliXart Museum

Hier wordt de collectie van Felix De Boeck tentoongesteld. Daarnaast zijn er ook wisselende tentoonstellingen. Hier kun je op een interactieve manier kennismaken met kunst en je kunt je natuurlijk ook laten rondleiden door een gids.

Volksinstrumentenmuseum

Hier leer je over het ontstaan van allerlei oude instrumenten, zoals de klompviool, de draailier of de hommel. Het is vooral leuk om je te laten rondleiden, zodat je informatie krijgt over hoe de instrumenten gebruikt werden.

Watermolen van Sint-Gertrudis-Pede

Deze watermolen ligt in een klein natuurgebied, dat een oase van rust is. Je kunt hier de molen bekijken en je kunt een wandeling maken door het mooie gebied. Soms worden er ook demonstraties gegeven over de werking van de molen.

Boek nu je kampeervakantie!

Halle biedt veel opties voor de kampeerder. Je kunt hier genieten van de natuur, maar als jij liever in de stad bent, zijn de campings bij Halle ook een goede uitvalsbasis, want in de stad is altijd wel wat te doen. Wil jij een kampeervakantie om nooit te vergeten? Boek dan snel en zodat je je vast kunt gaan verheugen!