Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.2
Camping de Leistert
We zijn hier 2 jaar achter elkaar geweest. Geweldige camping, vooral voor de kinderen. Heel veel voo...

Campings in Lotharingen zoeken

Vind uw camping in Lotharingen.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Lotharingen

Kamperen in Lotharingen.

In het noord oosten van Frankrijk vindt u de streek Lotharingen. Houdt u van bossen, meren, bergen, steden en natuurparken, dan is Lotharingen de ideale streek voor u!

 

Lotharingen is onderverdeeld in verschillende departementen, elk met hun eigen charme. Zo kunt u een camping vinden in het departement Maas, een camping in Meurthe en Moezel, een camping in Moezel en tenslotte een camping in de Vogezen.

 

Vanaf uw camping bij steden als Nancy, Metz, Epinal of Verdun maakt u de mooiste uitstapjes en zult u eindeloos genieten van alles wat deze steden u bieden. Prachtige gebouwen en kerken, winkels, musea. Dat alles in pittoreske straatjes of pleintjes. Na alle bezienswaardigheden gezien te hebben is het heerlijk om op een van de terrassen neer te strijken en te genieten van een Quiche Lorraine. Dit is het streekgerecht van Lotharingen.

 

Vanaf uw camping in Lotharingen zit u ook zo in bijvoorbeeld Baccarat, bekend om zijn kristallen of Ventron, bekend om zijn textiel. U zult zich geen dag vervelen in Lotharingen. Ontdekt u het zelf!