CAMPINGS MET HOND IN FRANKRIJK

Wanneer je op vakantie gaat, wil je uiteraard ook dat je hond gewoon meekan. Lang niet overal is dit echter mogelijk, dus is het belangrijk een reisbestemming uit te kiezen waar de aanwezigheid van de hond is toegestaan. Vaak zijn hier bepaalde voorwaarden voor opgesteld waaraan moet worden voldaan. Gelukkig zijn er voldoende hondencampings in Frankrijk te vinden, waar het is toegestaan om je hond mee naar toe te nemen. Dergelijke hondvriendelijke campings vind je door heel Frankrijk, dus je kunt ook in Zuid-Frankrijk ongetwijfeld bij een ‘camping met hond’ terecht. Door selectief te zoeken naar hondencampings in Frankrijk weet je zeker dat je hond, als deel van het gezin, gewoon mee op vakantie kan. Dit maakt het verblijf uiteraard nog leuker. Lees meer 

Voorwaarden bij hondencampings in Frankrijk

Door heel Frankrijk bieden diverse organisaties en verhuuraccommodaties de mogelijkheid aan om je hond mee te brengen. Afhankelijk van de voorwaarden ben je aan enkele regels gehouden. Zo is het vaak nodig om de hond aangelijnd te houden, zodat ze niet op eigen houtje de boel gaan onderzoeken en andere vakantiegangers lastigvallen.

Om je hond mee te kunnen nemen, betaal je vaak ook een extra toeslag. Er zijn extra kosten verbonden aan het meenemen van je hond. Je dient het huisdier daarom ook op te geven bij het boeken van je vakantie. Zo is het bekend dat de hond meekomt en kan hier voldoende rekening mee gehouden worden. Ook kan dan gelijk worden aangegeven wat er van jou als eigenaar wordt verwacht. De voorwaarden verschillen vaak per organisatie, per camping of per type accommodatie.

Hondencampings in Frankrijk

Wanneer je campings met hond uitzoekt in Frankrijk, zul je bemerken dat dit een uitstekend vakantiebestemming is. Vaak kun je gelijk vanaf de camping uitgestrekte bossen of velden in wandelen. Je hond zal hier volop van kunnen genieten en dit verhoogt uiteraard ook de vakantievreugde voor het gehele gezin.

Wandel langs ontelbare meertjes, beekjes of rivieren en voel je geheel één met de natuur. De aanwezigheid van de hond zal alleen maar extra uitnodigen tot ellenlange wandelingen en speelplezier. Dit zijn zeker enkele van de vele voordelen van het meenemen van de hond op vakantie.

Een hond vriendelijke camping in Frankrijk is bovendien geheel afgestemd op de behoeften van zowel hond als hond eigenaren, waardoor er een grote last van de schouders wordt weggenomen. Een hondencamping in Frankrijk biedt hiermee een zorgeloos verblijf.

Kamperen met hond in Frankrijk

Of je nu wilt kamperen op een camping met hond aan rivier, bos, of berggebied, alles is mogelijk in Frankrijk. Je kunt hier uitstekend kamperen met hond. Geef duidelijk aan dat de hond meekomt en alles kan zonder problemen worden afgestemd op dit bijzondere bezoek.

Er zijn verschillende opties mogelijk, dus er zit altijd wel een juiste vakantielocatie tussen die het hele gezin zal aanspreken. Vergeet daarom zeker niet de verschillende accommodaties te bekijken, zodat je de juiste camping met hond kunt vinden. Zo kan de grootste huisvriend ook gewoon mee op vakantie.