Campings in Finland zoeken

CAMPINGS IN FINLAND ZOEKEN

Kamperen in Finland, het land met de ontelbare meren en het land van de sauna! Rust, stilte en ongerepte natuur. Lees meer 

Populaire bestemmingen in Finland

Kamperen in Finland, het land met de ontelbare meren en het land van de sauna! Rust, stilte en ongerepte natuur. Dit alles krijgt u als u gaat kamperen in Finland. De perfecte locatie om eens echt tot rust te komen. Tevens is Finland een van de weinige landen in Europa waar wild kamperen nog is toegestaan. Dichter bij de natuur kunt u niet komen! Ook uniek is dat veel campings ook per boot of kano te bereiken zijn.

Geniet van de eindeloze zomeravonden en de vele  festivals, de prachtige architectuur. Een vakantie in Finland is puur beleven! Helsinki is de grootste stad van Finland. Als u de stad met de vele bezienswaardigheden goed wilt bekijken, zult u een camping in de buurt moeten zoeken. U heeft beslist meerdere dagen nodig om de vele gebouwen en monumenten te zien. In de stad is bijvoorbeeld een toren van 72 meter hoog. Vanuit hier heeft u een spectaculair uitzicht over de stad.

U zult beleven dat in Finland de moderne gebouwen prachtig combineren met de natuur.

Uiteraard is Finland ook een wintersportland bij uitstek. In sommige delen van Finland ligt wel 6 maanden sneeuw. U zult een prima keuze kunnen maken uit een van de vele wintercampings als u in de winter naar Finland wilt afreizen.