Campings zoeken in Estremadure-en-ribatejo

CAMPINGS ZOEKEN IN ESTREMADURE-EN-RIBATEJO

Als u wilt kamperen aan de schitterende Atlantische kust van Portugal, dan kunt u heel goed terecht in het wonderschone Estremadura en Ribatejo. Lees meer 

Als u een camping in Estremadura en Ribatejo heeft gevonden, dan zult u genieten van het mooie landschap. Het glooiende heuvellandschap van de Serra de Sintra en de Serra da Arràbida, de meer dan indrukwekkende ruige kustlijn met de mooie zandstranden en lieflijke baaitjes en de oevers van de Rijo Tejo. U kunt naar hartenlust fietsen, wandelen en klimmen of genieten van verschillende watersporten. Estremadura en Ribatejo heeft echt voor elk wat wils.

Bekijk alle campings in Portugal

Uiteraard kunt u vanaf uw Portugese camping in Estremadura en Ribatejo ook geweldige stedentrips maken. Er is alleen al de hoofdstad Lissabon waar u gerust meerdere dagen rond kunt brengen. Er zijn echter ook een heleboel “onontdekte” plekjes in deze Portugese regio. Bezoekt u bijvoorbeeld eens de Mercade de Santana. Op deze markt kunt u echt alles kopen, van kaas tot struisvogels. Eens een dagje naar een rustig strand? Bezoekt u dan eens de kustplaats Salir do Porto.