Campings bij Scheveningen

CAMPINGS BIJ SCHEVENINGEN

Op een camping bij Scheveningen ervaar je pas echt wat vakantie is. Dit is een prachtige kustplaats met een mooie boulevard en veel strand. Het is niet voor niets één van de populairste kuststeden van Nederland. Behalve een mooi duingebied langs de kust, zijn er ook vele mooie parken en bossen in de omgeving van de stad waar je kunt wandelen en fietsen. En uiteraard kun je het centrum van Scheveningen ingaan om te gaan winkelen. Lees meer 

Kamperen bij Scheveningen

Voor een veelzijdige vakantie moet je echt in Scheveningen zijn. Als je houdt van strand en zee zit je hier natuurlijk sowieso goed. Het strand is prachtig en de perfecte plek om lekker te gaan zonnebaden of om er een mooie wandeling te maken. Ben je op zoek naar sportieve activiteiten? Ook dan is een camping bij Scheveningen een goede keus, want je kunt hier surfen, blokarten, vliegeren of paardrijden. Het is ook erg de moeite waard om het centrum te gaan verkennen en om eens richting Den Haag te gaan, dat natuurlijk erg dichtbij ligt.

Ons aanbod van campings bij Scheveningen

Voor campings bij Scheveningen hoef je niet lang te zoeken want er zijn er veel. Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij de beste en mooiste campings voor je samengevoegd in ons aanbod. Er zijn uiteraard veel campings aan zee. Het is immers heerlijk om in de buurt van het strand te kamperen! Als je graag wat rust wilt, is een minicamping of een camping in de kleine badplaats Kijkduin, naast Scheveningen, een mooie keus. Ook een boerencamping behoort tot de opties. Dit is echt leuk als je met kinderen op vakantie gaat. Zo maken ze kennis met de dieren en het leven op de boerderij. Zoek je een camperplaats in Scheveningen? Ook dan moet je zeker bij ons aanbod kijken, want er zitten veel campings tussen die speciale camperplekken hebben. Boek vandaag nog, voor het te laat is!

Bezienswaardigheden in de buurt van Scheveningen

In Scheveningen hoef je je nooit te vervelen. Wij hebben alvast wat leuke dingen voor je opgezocht die je kunt gaan doen:

Binnenhof

Ga eens kijken waar het allemaal gebeurt op politiek gebied. Je kunt het Torentje zien, waar de minister-president zijn werkkamer heeft en natuurlijk is het leuk om hier gewoon even rond te wandelen.

Madurodam

Dit is de kleinste stad van Nederland. Bouwwerken uit heel Nederland kun je hier zien in het klein, zoals het Paleis op de Dam, het Vredespaleis en molens. Er rijden ook modeltreintjes rond en op het kleine Schiphol staan vliegtuigjes.

Sea Life

Hier vind je allerlei aquaria waar je je kunt laten verrassen door de bijzondere wereld onder water. Je kunt hier haaien zien, en piranha’s, kwallen en pinguïns. Je kunt hier zien hoe de dieren gevoerd worden.

Muzee Scheveningen

Dit museum gaat over de zee, de visserij en de geschiedenis van Scheveningen. Je kunt hier schelpen bekijken van over de hele wereld. Je leert hier ook over de geschiedenis van de stad als vissersdorp.

De boulevard

Hier kun je lekker wandelen langs zee en langs de vele leuke winkels en horecagelegenheden die hier zitten. Er staat ook een reuzenrad, voor een geweldig uitzicht over de zee en de stad. Je kunt natuurlijk ook De Pier bezoeken.

Boek nu!

Voor een heerlijke strandvakantie in Nederland, is Scheveningen toch wel een prachtige bestemming. Het lange strand, de vele musea en winkels, het mooie duingebied: met dit alles bij elkaar weet je zeker dat je een geweldige vakantie tegemoet gaat. Boek daarom nu een camping bij Scheveningen!