GENIETEN AAN DE KUST VAN ZEELAND OP EEN GEZELLIGE BOERENCAMPING

Met vakantie naar Zeeland is populair. Niet alleen bij Nederlanders maar ook bij toeristen uit België en vooral Duitsland. Jaarlijks strijken honderdduizenden toeristen neer aan de Zeeuwse kust. Zij huren er vakantiehuisjes of hotelkamers, maar ook logeren op een boerencamping in Zeeland is enorm populair. Je kunt op meerdere vakantieboerderijen in de provincie Zeeland terecht voor een leuke vakantie op één van de eilanden. Aan de kust schijnt de zon vaak meer uren dan in het binnenland. Het wordt er niet zo warm, maar voor een fijne vakantie op een boerderijcamping in Zeeland is het weer bijna altijd wel goed. Lees meer 

Vakantie in Zeeland is genieten voor iedereen

Tijdens je verblijf op één van de boerderijcampings in Zeeland kun je genieten van al het moois dat deze provincie te bieden heeft. Geniet van lange wandelingen langs de uitgestrekte stranden. Bezoek gezellige steden zoals Middelburg en Vlissingen. Flaneer over de boulevard en strijk neer op één van de vele terrassen voor een drankje of een lekkere maaltijd. Kortom: Als je gaat logeren bij de boer in Zeeland bestaat je vakantie eigenlijk alleen maar uit genieten. Een uitstapje naar België behoort ook tot de mogelijkheden. Bekende badplaatsen in België zoals Knokke en Zeebrugge liggen in de buurt. Ook kun je de grens oversteken om gezellig te winkelen of goedkoop te tanken.

Ruime keuze in boerencampings in Zeeland

Zeeland is van nature een agrarisch gebied. Daarom zijn er nog steeds veel boerenbedrijven. Maar omdat het niet altijd meer rendabel is om alleen van de veeteelt of akkerbouw te leven richten sommige boeren hun bedrijf of een deel daarvan in als boerencamping in Zeeland. Als je gaat slapen bij de boer in Zeeland dan kun je het echte boerenleven van nabij ervaren. Je wordt ’s morgens gewekt door het kraaien van de haan of het loeien van de koeien die worden gemolken. Als je met de kinderen op vakantie bent mogen ze vaak meekijken in de stallen of op het land als ze dat leuk vinden. Een ervaring die lang niet iedereen heeft tijdens de vakantie. Een vakantie op een boerencamping in Zeeland is dan ook erg geschikt om met kinderen te doen. Veel van deze campings zijn zeer kindvriendelijk.

Kom vakantie vieren aan zee in gastvrij Zeeland

Wil je vakantie vieren aan zee? Boek dan een verblijf op een vakantieboerderij in Zeeland. Logeren bij de boer betekent dat je elke dag nar het strand kunt om te genieten van de zee en het water en hopelijk ook mooi weer. Je kunt jouw favoriete boerencamping in Zeeland direct boeken via Campings.nl. Omdat Zeeland erg populair is, vooral tijdens de schoolvakanties, is het raadzaam om je verblijf op tijd te boeken. Doe je dat niet dan bestaat de kans dat je achter het net vist. Vooral boerencampings in Zeeland waar veel jongeren komen zijn enorm populair. Buiten de schoolvakanties is het vaak rustiger en kun je in veel gevallen voor gunstige tarieven terecht op de boerderijcamping in Zeeland.