EVEN HELEMAAL ER TUSSENUIT OP EEN BOERENCAMPING IN LIMBURG

Vakantie vieren op een boerencamping in Limburg betekent voor veel mensen dat ze er even helemaal tussenuit zijn. Kamperen in het Limburgse heuvelland is een belevenis op zich. Nergens anders in Nederland glooit het landschap zoals in het zuiden. Omdat er in Limburg nog relatief veel ruimte is wordt er veel aandacht besteed aan stimuleren van het toerisme. Op een vakantieboerderij in Limburg kun je terecht voor een fijne vakantie met je gezin, met vrienden of gezellig met zijn tweeën. Vanuit Limburg is het bovendien heel gemakkelijk om een uitstapje te maken naar Duitsland of België. Zo kun je tijdens je vakantie drie landen bezoeken. Lees meer 

Limburg is een stukje buitenland in Nederland

Limburg voelt voor veel Nederlanders die er niet wonen als een stukje buitenland. Het leven is er op sommige punten toch net even anders dan in de rest van Nederland. De invloeden uit Duitsland en België zijn duidelijk merkbaar. Zo is de gastronomie in Limburg befaamd. Nergens kun je zo lekker eten als in het zuiden. En natuurlijk het carnaval, dat uitbundig wordt gevierd en wat er duidelijk anders aan toegaat dan in Brabant of andere delen van het land. Daarom brengen veel Nederlanders graag hun vakantie door op een boerencamping in Limburg, om te proeven van de sfeer van het zuiden.

Trek er op uit in Limburg

Als je je vakantie doorbrengt op een boerderijcamping in Limburg biedt dit veel mogelijkheden voor ontspanning. Je kunt kamperen aan het water van de rivier de Maas of één van de zijrivieren, zoals de Geul waar je met een bootje het water op kunt. Je kunt ook gezellig gaan shoppen in het gezellige Maastricht, een stad waar je volop kunt proeven van het goede leven. Op het bekende Vrijthof vind je gezellige terrassen, je kunt een ritje maken in het toeristentreintje of bezoek één van de vele bezienswaardigheden van deze oude stad. In Limburg weten ze nog wat lekker eten is, dus laat je verwennen in één van de vele goede restaurants die de stad je te bieden heeft.

Mooie boerencampings in Limburg

Je vindt mooie boerderijcampings in Limburg, ook voor gezinnen. Veel van de boerencampings in Zuid Limburg zijn kindvriendelijk en dus geschikt voor een vakantie met het hele gezin. Er is vaak een zwembad aanwezig en soms worden in het hoogseizoen activiteiten georganiseerd om de kinderen op een leuke manier bezig te houden. Er worden spelletjes gedaan of geknutseld met de kinderen. De ouders hebben op deze manier wat tijd voor zichzelf om te kunnen relaxen. Je kunt ook je vakantie doorbrengen op een luxe camping waar je logeert in een ingerichte tent of in een royale stacaravan. Hiervoor betaal je uiteraard wat meer, maar daar krijg je dan ook flink wat meer comfort voor terug. Het principe van glamping doet op steeds meer plaatsen zijn intrede omdat er vraag naar is. Bij Campings.nl kun je direct een plaats reserveren op de boerencamping in Limburg van je keuze. Het wordt vast en zeker een heerlijke vakantie.