LOGEREN OP EEN BOERENCAMPING IN GRONINGEN

Logeren op een boerencamping in Groningen is een bijzondere belevenis. Je verblijft midden in de natuur en kunt genieten van een prachtige omgeving ver weg van de drukke stad. Steeds meer mensen ontdekken deze manier van recreëren en boeken een plaats op een kleinschalige boerderijcamping in Groningen. Je kunt op de meeste campings het hele seizoen terecht, ze openen doorgaans in april en sluiten hun poorten in oktober. Vooral buiten het hoogseizoen is het heerlijk rustig op de camping, ideaal als je niet van drukte houdt. Lees meer 

De mooiste boerencampings in het Groningse land

Groningen is een prachtige provincie. Veel mensen die in het westen wonen komen er vrijwel nooit, maar daarmee mis je toch echt iets. De kleine dorpjes met oude boerderijen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan zijn aangenaam om doorheen te wandelen of te fietsen. De stad Groningen heeft voor vakantiegangers veel te bieden. Het is een gezellige studentenstad met een breed winkel- en horeca aanbod. Vanaf je camping bij de boer in Groningen kun je per fiets of met het openbaar vervoer ook prima in de stad komen. Er is een treinverbinding tussen Groningen en Leeuwarden en ook is er een spoorlijn richting Delfzijl. En je zit natuurlijk dicht bij de grens met Duitsland, dus een uitstapje naar onze oosterburen is ook altijd mogelijk. Ga lekker winkelen over de grens en ontdek gezellige Duitse steden en dorpjes waar je gastvrij wordt onthaald met kaffee und kuchen of een echte Duitse schnitzel.

Genieten van de beste boerencampings in Groningen

Op een boerencamping kun je genieten van de rust en de ruimte. De meeste campings hebben ruime faciliteiten waaronder niet alleen toiletten en douches voor de gasten, maar soms ook een speelveld voor de kinderen of zelfs een zwembad. Op grotere campings wordt tijdens het hoogseizoen entertainment voor de kinderen geboden zodat zij zich met leeftijdgenootjes kunnen vermaken terwijl de ouders een paar uurtjes voor zichzelf hebben. Ook kun je in de omgeving van je camping leuke uitstapjes maken. Bijvoorbeeld naar het Stripmuseum in Groningen of beklim de toren van d’Olle Grieze, de hoogste kerktoren van de stad. Ook kun je een rondvaart maken door de grachten, want ook die heeft Groningen, net als Amsterdam. En het is een prima winkelstad met alle bekende ketens vertegenwoordigd in het gezellige centrum.

Boek nu jouw verblijf op een boerderijcamping in Groningen

Wil je het Groninger land ontdekken tijdens je volgende vakantie? Boek dan via Campings.nl een verblijf op een gezellige boerencamping in deze mooie provincie. Je kunt een keuze maken uit het complete aanbod aan goede en betaalbare campings en direct je reservering doorgeven. Je kunt ook kiezen voor luxe kamperen in een ingerichte caravan of tent. Ideaal als je elf geen vakantieverblijf of vervoersmogelijkheid hebt. Dit luxe glamping wint ook in Groningen snel aan populariteit en geeft een geheel nieuwe dimensie aan kamperen. Ook mensen die deze vorm van vakantie vieren te primitief vinden kunnen vaak wel genieten van glamping. Het is de moeite waard het eens te proberen.