VIER VAKANTIE IN HET LAND VAN BARTJE OP EEN BOERENCAMPING IN DRENTHE

Drenthe is één van de meest gastvrije provincies van ons land. Hier kun je bovendien nog genieten van de rust en de ruimte die in de Randstad vaak ver te zoeken is. Veel mensen die tijdens hun vakantie rust willen, trekken dan ook naar deze provincie om hun vakantie door te brengen op een boerencamping in Drenthe. Omdat deze campings meestal kleinschalig zijn ontbreekt het massatoerisme dat je soms wel tegenkomt op “gewone” campings, zeker tijdens het hoogseizoen. Evenals in andere delen van het land is het fenomeen slapen bij de boer ook in Drenthe sterk in opkomst. Lees meer 

Zoek rust in het mooie Drenthe

Drenthe is van oudsher al de provincie waar mensen uit de grote steden graag hun vakantie doorbrengen. Een huisje in Drenthe huren is al heel lang een gewoonte van veel mensen die tijdens hun vakantie tot rust willen komen. Maar er is een veel leukere manier om vakantie te vieren, namelijk op een boerencamping in Drenthe. Hier heb je alle vrijheid en comfort en kun je lekker doen waar je zin in hebt. Steeds meer boerenbedrijven richten een deel van hun land in als boerderij camping in Drenthe. Dit heeft deels te maken met strengere regelgeving waardoor minder dieren mogen worden gehouden. Om deels in hun inkomsten te voorzien wordt de mogelijkheid om te slapen bij de boer in Drenthe op steeds meer borenbedrijven geboden.

Ontdek Drenthe tijdens een relaxte vakantie op een boerencamping

Wil je tijdens je vakantie lekker fietsen en wandelen of gezellig winkelen in Assen, Hoogeveen of een andere stad in Drenthe? Strijk dan neer op een knusse boerencamping in deze provincie. Je kunt er het gehele seizoen terecht en buiten de schoolvakanties is het er heerlijk rustig. Gun jezelf de tijd om tot rust te komen, eindelijk weer eens tijd te maken voor elkaar of lekker te lezen. Alle dingen waar je in het dagelijkse leven niet aan toe komt kun je doen tijdens je welverdiende vakantie op een boerderijcamping in Drenthe. Je kunt ook kiezen voor luxe kamperen. Wil je niet in een krap tentje overnachten, kies dan voor een ruim verblijf dat veel campings aanbieden. Een gezellige Indianentent of een ruime stacaravan kun je op veel boerencampings in Drenthe huren. Zo heb je veel meer comfort en wordt je vakantie dus nog leuker.

Verzeker jezelf van een fijne vakantie in Drenthe

Zoek jij rust en ruimte voor je volgende vakantie? Reserveer dan een plaats op een boerencamping in Drenthe en je zult zeker een fijne vakantie hebben. Meer luxe vind je op een boerencamping met zwembad of een restaurant. Ook dat is mogelijk via Campings.nl. Sommige campings zijn erg populair en dus vooral tijdens de schoolvakanties snel volgeboekt. Het is dan ook aan te bevelen om op tijd te reserveren als je je zinnen op een specifieke boerencamping in Drenthe hebt gezet en je er tijdens de schoolvakantie naartoe wilt. In het voor- en naseizoen is het vaak wat rustiger en is er op veel campings meer plaats beschikbaar.