AGRITURISMO CAMPINGS IN DE ITALIAANSE LE MARCHE

De regio Marche of Le Marche ligt aan de oostkust van Midden Italië aan de Adriatische Zee. De regio is zeer geliefd onder toeristen die de drukte van de grote steden Rome en Napels en rond de grote meren in Zuid-Tirol willen vermijden. In het Nederlands wordt deze regio ook wel aangeduid als De Marken. Een agriturismo camping in Marche geeft je de gelegenheid een aantal van de aangename kenmerken van Italië met elkaar te combineren. Je vindt agriturismo campings in Le Marche op diverse mooie locaties. Een agriturismo camping kenmerkt zich door de kleinschaligheid en de ligging op een bijzondere plaats. Veel van deze campings behoren bij een boerderij waar het boerenleven nog echt gaande is. Kijk dus niet vreemd op als de koeien vlakbij in de wei staan of als er in de vroege herfst volop druiven worden geoogst om wijn te maken. Lees meer 

Genieten aan de Adriatische Zee op een agriturismo camping in De Marken

De Italiaanse regio De Marken ligt pal aan de Italiaanse westkust. Je kunt tijdens je vakantie op een agriturismo camping in De Marken heerlijk genieten van het strand aan de kust van de Adriatische Zee. Sommige toeristen geven hier de voorkeur aan boven de Middellandse Zee omdat de oostkant van Italië jaarlijks veel toeristen trekt, ook vanwege grote en bekende steden zoals Rome en Napels. Daar komt dan het toerisme naar Sardinië nog bij. Wil je wat meer rust en een relaxte vakantie beleven dan is de regio Le Marche een uitstekende keuze. Ook met de kinderen kun je hier een prima vakantie doorbrengen op één van de agriturismo campings.

Bekijk alle Agriturismo campings in Italië

Geniet van het heuvelland in Le Marche

De regio Le Marche leent zich uitstekend voor agriturismo in Italië. Er zijn veel agrarische bedrijven omdat in de regio Le Marche veel fruit en olijven worden verbouwd. Ook vind je er veel wijngaarden, de wijn uit deze streek is zeer geliefd. Een deel van de toeristen die voor agriturismo naar de regio Le Marche komen gaan werken op een boerderij om zo de vakantie deels te bekostigen. Maar ook als je gewoon van je vakantie wilt genieten kun je in deze regio prima terecht voor een vakantie in de natuur. Op een kleinschalige agriturismo camping kun heerlijk genieten van de mooie bergachtige omgeving. De regio Le Marche ligt in het gebergte de Apennijnen en biedt op sommige punten prachtige vergezichten. Voor bezoekers met een goede conditie zijn wandel- en fietstochten in de bergen een mooie tijdsbesteding tijdens een vakantie in deze regio.

Bekijk alle campings in Le Marche

De mooiste agriturismo campings bij elkaar

Wil je je vakantie doorbrengen op een agriturismo camping in de mooie streek De Marken? Dan kun je bij Campings.nl direct je verblijf regelen. Maak je keuze uit ons ruime aanbod natuurcampings en reserveer direct. Aangezien veel agriturismo campings niet grootschalig zijn, is het raadzaam om tijdig te boeken als je je zinnen op een specifieke camping hebt gezet. Last minute boeken kan som wel, maar de kans bestaat dat de camping inmiddels vol is.