Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.7
Camping Village Simuni
Mooie, gezellige camping waar genoeg te doen is en waar wij graag nog eens naar terug willen komen.

Camping Manor Farm

Camping Manor Farm

Canvas Holidays Camping Manor Farm is al jaren een populaire bestemming voor een vakantie in de stad Interlaken bij de Thunersee in het mooie Zwitserland.

 

Deze camping is prachtig gelegenaan de Thunersee tussen de bergen met uizicht op de Eigerberg. De camping is uitstekend onderhouden en de kampeerplaatsen zijn grasrijk. De kinderen hebben alle ruimte om te ravotten. De ontspannen sfeer die hier heerst is enorm rustgevend. Tevens is de camping een prima uitvalsbasis om de indrukwekkende omgeving te verkennen.


De ligging aan het meer met privéstrand maakt deze camping tot een watersportwalhalla. U kunt hier vissen, windsurfen, kanoën en zwemmen. Kinderen kunnen heerlijk spelen en meedoen met de FamilyExtra activiteiten. U zult geen kind aan ze hebben. En u weet wat ze zeggen, als de kinderen het naar hun zin hebben, genieten de ouders mee.

 

De camping ligt aan weerszijden van een weg; door een voetgangerstunnel gaat u van de ene naar de andere kant.

 

Canvas Holidays Camping Manor Farm biedt u tevens de mogelijkheid een comfortabele accommodatie te huren. Kijkt u op de site voor meer informatie.

 

Alle Canvas Holidays Campings zijn zeer kindvriendelijk. Op elke camping kunt u een gratis kinderbed en kinderstoel krijgen. Zo ook op Canvas Holidays Camping Manor Farm in het mooie Zwitserse Interlaken - Thunersee.