Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Camping Terme Lendava

Camping Terme Lendava

Terme Lendava Camping is gelegen in de natuurlijke schaduw van de lindebomen en in de directe nabijheid van een recreatie en zwembaden complex. Camping Terme Lendava biedt comfortabele accommodaties die mooi opgaan in de natuurlijke omgeving van het mooie Sloveense Lendava.

Alle camping gasten mogen gratis gebruik maken van de camping accommodaties. Uiteraard hoort onbeperkt zwemmen en baden in de unieke paraffine thermale water gevulde zwembaden in ons zwembad complex hier ook bij. Daarnaast kunnen camping gasten ook genieten van de wellness, waar ze met zorg en gastronomische hoogstandjes worden verwend. Terme Lendava beschikt ook over entertainment programma's.

De camping verzorgt ook de behoeften van dagrecreanten, zwemmers naturisten die op zijn zijn naar een camping accommodatie voor een nette prijs.

Terme Lendava is een uitstekende keuze voor een familievakantie. De regio van Lendava in Slovenië biedt talloze mogelijkheden voor familie uitstapjes, wandelinge en fietstochten. Het Water Park biedt volop entertainment en Terme Lendava staan bekend om zijn uitgebreide animatieprogramma voor kinderen.

Terme Lendava gelooft in een gezonde geest in een gezond lichaam. De moedige en principiële ridder Miha leert kinderen bijvoorbeeld hoe ze verantwoordelijk, vasthoudend en nobel kunnen zijn . Met Miha de Ridder krijgen kinderen de mogelijkheid om een actieve vakantie door te beleven.

Camping Terme Lendava uit Lendava is tevens een perfecte uitvalsbasis voor mooie dagtochten in de meer dan prachtige omgeving. Ook schijnbaar enge activiteiten  zoals raften op de Mura, een jeepsafari of een bezoek aan de mummie zijn fascinerend en plezierig boven alles. Het gevarieerde animatieprogramma biedt tal van activiteiten voor kinderen en hun ouders.

Camping Terme Lendava
Camping Terme Lendava