Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.5
Lake Caspe Camping
Zeer fijne camping aan het meer. Speciaal voor vissers zeer goed. Meerval,karper,snoekbaars en all...

Camping Village Orlando in Chianti

Camping Orlando in Chianti

Camping Orlando in Chianti is een gezellige familiecamping prachtig gelegen in Toscane. Camping Orlando in Chianti beschikt over 2 nieuwe (verwarmde) zwembaden een speeltuin, een pizzeria, een minimarkt en een bar met barbecue om lange, gezellige zomeravonden door te brengen.

 

Camping Orlando in Chianti biedt u buiten de ruime kampeerplaatsen ook de gelegenheid een bungalow te huren. Deze bungalows zijn voor maximaal 4 personen en hebben maar liefst 2 slaapkamers. Op deze manier kunt u genieten van hetgeen de camping u te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld de zwembaden en het contact met de buren alleen dan met het gemak en comfort van thuis.

 

Gepland voor de zomer van 2012 staat de plaatsing van spiksplinter nieuwe mobilhomes voor 4 - 6 personen. Tevens worden er prachtige lodge tenten geplaatst. Uiteraard kunt u meer informatie hierover vinden op de website van Camping Orlando in Chianti.

 

De camping is gelegen op een unieke locatie in de Chianti, een streek die u misschien kent van de gelijknamige wijn. Rust gegarandeerd ! U vindt hier wandelroutes in overvloed om te voet dit mooie stukje Italie te ontdekken. Dit is zeker de moeite waard! En vanwege de centrale ligging van de Camping zijn ook de prachtige steden in Toscane zoals Florence, Siena, Arezzo en San Gimignano gemakkelijk te bereiken.

Wij heten u graag welkom op onze mooie camping in een bijzonder stukje Italie!

 

 

 


 

Camping Orlando in Chianti
Camping Orlando in Chianti