Camping Village Settebello

Camping Village Settebello

Dit kunt u met recht de ideale vakantieplek noemen! Camping Settebello biedt u een hagelwit strand, een helderblauwe zee, een fantastisch zwembad, mooie kampeerplaatsen en luxe stacaravans…wat wilt u nog meer!

Camping Settebello ligt op een prachtig stukje Italië precies tussen Rome en Napels, de Riviera van Odysseus. 

De omgeving van camping Settebello biedt dan ook heel veel. Van eeuwenoude dorpjes tot archeologische opgravingen en ongerepte natuurgebieden tot brede zandstranden en een kristalheldere zee.

Op deze camping weet men het u echt wel naar de zin te maken. Het enthousiaste animatieteam zorgt voor vermaak voor jong en oud. Bovendien worden er regelmatig muziekavonden georganiseerd en is er zelfs een openluchtbioscoop. Ook de sportievelingen komen volop aan hun trekken, beachvolley op het strand, een spelletje jeu de boules, tafeltennis en minigolf, het is er allemaal. Voor de allerkleinsten is er een miniclub.

 

De camping ligt direct aan zee zodat u zo het strand oploopt. Camping Settebello is bijzonder fraai aangelegd met mediterraan groen. Rome en Napels moet u natuurlijk gewoon zien, maar wat dacht u van Pompei, Capri, Tivoli en Ostia Antica?

Een vakantie op familiecamping Settebello brengt al dat moois binnen bereik! Wij wensen u alvast een fijne vakantie in Italië!

Camping Village Settebello
Camping Village Settebello