Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.2
Camping de Leistert
We zijn hier 2 jaar achter elkaar geweest. Geweldige camping, vooral voor de kinderen. Heel veel voo...

Campings in Zwitserland zoeken - Genève, het Westen en Valais

Vind uw camping in Genève, het Westen en Valais.

Campings Genève, het...

Kamperen in Genève, het Westen en Valais.

Als u natuur wilt combineren in uw kampeervakantie met cultuur, dan zou een camping bij Geneve ideaal kunnen zijn voor u. Vanaf uw Zwitserse camping bij deze prachtige stad kunt u elke dag een ander museum bezoeken, naar de dierentuin, naar het theater en nog veel meer. Ook sportief kunt u zichzelf uitdagen, bijvoorbeeld op Lake Geneva. Hier kunt u overigens ook komen om heerlijk van een stranddag te genieten.

 

Vanaf uw camping in Valais, of Wallis, staat u middenin de natuur. U zult zeker gebruik maken van de ongeveer 50.000 kilometer aan wandelpaden in dit gebied. U kunt zelf bepalen hoe lang of hoe pittig u de wandeling wilt maken, want alles staat aangegeven op bordjes. Ook de hoofdstad Bern mag niet vergeten worden. Vanaf uw camping in of bij Bern geniet u van deze prachtige stad die bekend staat op de klokken en de chocola!

 

In het gehele Westelijke gedeelte van Zwitserland kunt u zich redden met Duits, maar er wordt ook veel Frans gesproken. Het zal misschien even wennen zijn om niet met Euro’s te kunnen betalen, maar dat brengt het “ouderwetse” vakantiegevoel ook weer naar boven.

Snel naar de campings