Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.5
Lake Caspe Camping
Zeer fijne camping aan het meer. Speciaal voor vissers zeer goed. Meerval,karper,snoekbaars en all...

Campings in Bern, Jura of aan het meer van Neuchatel zoeken

Vind uw camping in Bern, Jura, Neuchatel.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Bern, Jura, Neucha...

Kamperen in Bern, Jura, Neuchatel.

Vanaf uw camping in of ij het Zwitserse Bern kunt u tal van bezienswaardigheden ontdekken. Zo kunt u naar het parlementsgebouw, de Berner Münster ofeen van de botanische tuinen. Ook is daar de Aare. Langs de oevers kunt u heerlijk wandelen, en als het te warm is gaat u het water op of in. Ook kent Bern vele gezellige restaurantjes en terrassen, en uiteraard winkels en boetiekjes genoeg om uw hart op te halen.

 

Vanaf uw Zwitserse camping in de Jura genit u van de hoogvlakte van de Alpes Fribourgeoises. Deze kunt u te voet, te paard, met de fiets, per kano, per pipowagen of op wat voor manier dan ook ontdekken. In een woord Geweldig! Ook het stade Delémont is meer dan de moeite van het bezoeken waard. Vanaf uw camping bij Porrentruy, dé culturele hoofdstad van de Jura, is het puur genieten geblazen. U kunt alles van deze mooie stad in u opzuigen. Kortom, de Jura heeft echt voor ieder wat wils.

 

Houdt u van wat kleinschaliger, dan is een camping in Neuchatel echt iets voor u. Een middeleeuwse universiteitsstad, schattige dorpjes en wijnbergen. Voor de liefhebbers zijn er campings aan het prachtige meer van Neuchatel waar u kunt watersporten, zwemmen of heerlijk langs de oevers kunt kuieren. U vindt het allemaal in het Zwitserse Neuchatel.

Camping Lazy Rancho

Natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en aktieve vakantiegangers vinden op onze campingplaats pre...

Camping Manor Farm

Canvas Holidays Camping Manor Farm is al jaren een populaire bestemming voor een vakantie in de stad...

Snel naar de campings