Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

6.8
Dreiländercamp Lö...
Goede passantencamping voor reizigers naar Zwitserland of Italie. Ligt redelijk dicht aan de snelweg...

Campings in Basel of Zürich zoeken

Vind uw camping in Basel, Zurich en het Noorden.

Campings Basel, Zurich en h...

Kamperen in Basel, Zürich en het Noorden.

Vanaf uw camping in het Noorden van Zwitserland geniet u van indrukwekkende bergen, bezienswaardigheden van grote historische waarde en gezellige steden met gastvrije mensen. En als u op de juiste tijd uw vakantie viert in dit mooie gebied, kunt u misschien een van de feesten of festivals mee beleven.

 

Ook voor kinderen is dit gebied van Zwitserland een prima bestemming. Zij zullen zich niet alleen prima vermaken op een van de mooie Zwitserse campings, maar wat dacht u van die vele meren. Hier kunnen ze heerlijk zwemmen, surfen, roeien of vissen. Uiteraard kunt u in dit gebied ook prachtige wandelroutes nemen of mooie fietstochten maken. Ook paardrijden en golfen zijn geliefde bezigheden in dit gebied van Zwitserland.

 

Wilt u ook eens lekker uit eten, winkelen of cultuur snuiven? Dit kan prima in grote steden als Luzern, Zürich of Basel. Vanaf uw Zwitserse camping zit u zo in deze prachtige steden waar u uren door kunt brengen slenterend door de mooie straatjes en genietend van de mooie architectuur.

Snel naar de campings