Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camping Um Gritt
Prima camping, wat een service. Hele aardige mensen! Een echte familiecamping. Super! Bedankt, w...

Campings in Zwitserland zoeken

Vind uw camping in Zwitserland.

Campings Zwitserland

Kamperen in Zwitserland.

Kamperen in Zwitserland is kamperen in een schoon land met ongerepte natuur. De Zwitsers zijn erg trots op hun mooie land en doen er alles aan om dit zo te houden. U kunt er met maar liefst 4 talen terecht namelijk: Duits, Frans, Italiaans en Retheromaans. In de toeristische gebieden kunt u zich ook in het Engels redden.

 

Naast de wonderschone natuur staat Zwitserland ook bekend om zijn horloge- en klokkenindustrie. Denkt u maar aan het Swatch horloge. Op culinair gebied moet u vooral denken aan kaas (fondue of raclette), aardappel rösti en chocolade.

 

Uiteraard kunt u vele sporten beoefenen in Zwitserland. Wandelen, fietsen, bergbeklimmen en paragliden. Maar Zwitserland heeft ook erg mooie steden. U kunt bijvoorbeeld een camping boeken in de buurt van Zurich, Geneve, Basel of Bern. Kiest u ervoor om te gaan kamperen in het Berner Oberland, dan kunt u de ene dag wandelen, de gletsjers of de bergmeren bewonderen, en de andere dag al het moois dat de stad u te bieden heeft. Zo is de oude binnenstad van Bern zeker een bezoek waard.

 

Bij Zwitserland denkt u al snel aan wintersport. Kamperen in Zwitserland kan zowel in de zomer als in de winter. Het land kent vele wintercampings. Bijvoorbeeld in Wallis of de Jungfrau Region. Heerlijk overdag skiën en ’s avonds knus op de camping.

 

Kamperen in Zwitserland is voor jong en oud, winter of zomer, voor iedereen en alle jaargetijden onvergetelijk. Naast de wintercampings vind je in Zwitserland diverse campings met zwembad of natuurcampings aan een meer. Heerlijk om in af te koelen in de warmere zomerdagen!

Camping Manor Farm

Canvas Holidays Camping Manor Farm is al jaren een populaire bestemming voor een vakantie in de stad...

Camping Lazy Rancho

Natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en aktieve vakantiegangers vinden op onze campingplaats pre...