Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Campings in Zuid Zweden zoeken

Vind uw camping in Zuid-Zweden.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Zuid-Zweden

Kamperen in Zuid-Zweden.

Als u ervoor kiest te kampeen in het zuiden van Zweden, dan kiest u voor een camping in een voor uw gevoel volledig nieuwe wereld.

 

In Zuid Zweden zijn de activiteiten allemaal gebaseerd op de outdoor. Paardrijden, kanoën, peddelen of vissen. Vanaf uw Zuid Zweedse camping staat u midden in het avontuur. Heeft u echter een kleine camping gevonden aan de Zuid Zweedse kust, dan staat u tevens in een gebied waar dieren leven die je in Nederland niet ziet. Tevens zijn de lange witte zandstranden uitermate geschikt om heerlijk lui in de zon te liggen of een potje beach tennis.

 

Ook voor kinderen is Zuid Zweden een droombestemming. Waar anders kun je glas blazen, of voor 1 dag prins, prinses of ridder worden? Dit kan in Glimmingehus. Hier staat nog een echt middeleeuws kasteel.

 

De Zuid Zweedse campings zijn niet alleen prachtig gelegen aan mooie meren of indrukwekkende bossen, ze zijn ook nog eens heel compleet. Wilt u bijvoorbeeld geen tent of caravan meenemen, dan bestaat de mogelijkheid een typisch Zweeds houten huisje te huren. En wilt u eens iets compleet anders? In Zuid Zweden kunt u zelfs kamperen in een dierentuin.

Regenbogen Ahus

Vakantie in het Zweedse Skåne is een bijzonder natuurbelevenis. We heten de nieuwe Regenb...

Regenbogen Ahus

Vakantie in het Zweedse Skåne is een bijzonder natuurbelevenis. We heten de nieuwe Regenb...