Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.5
Camping Eichenwald
. http://youtu.be/VswcFZUwTuU Men zien een fotoslightshow van Stams en de camping met bij de beschri...

Campings in Noord-Moravië zoeken

Vind uw camping in Noord Moravië.

Campings Noord Moravië...

Kamperen in Noord Moravië.

Kamperen in de ongerepte Tsjechische natuur? Dat kan uitstekend in het gebied Noord Moravië. In de winter is dit een populair wintersportgebied, u zult hier dus ook campings vinden die het gehele jaar geopend zijn, en in de zomer een paradijs voor de wandelaars en fietsers.

 

Dat de natuur in Noord Moravië echt overweldigend is kunt u vanaf uw camping zelf prima beoordelen, u staat er namelijk midden in. Het ongerepte hooggebergte waar u de mooiste wandel- en fietstochten maakt. Telkens zult u weer verrast zijn door het spectaculaire uitzicht. Niet alleen de natuur is aanwezig, ook cultuur vindt u overal terug. U kijkt in het noorden bijvoorbeeld uit over het Poolse Silesie landschap. Hier werd vroeger zout en amber gewonnen.

 

Ook aan mooie steden geen gebrek in Noord Moravië. Vanaf uw camping bij Olomouc bijvoorbeeld zult u uren rond kunnen lopen door de gezellige straatjes van de hoofdstad van Moravië, en genieten van de mooie barokke en Jugendstil gebouwen. Ook Opava is makkelijk te bereiken vanaf uw gezellige Tsjechische camping in Noord Moravië.

Snel naar de campings