Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.5
Lake Caspe Camping
Zeer fijne camping aan het meer. Speciaal voor vissers zeer goed. Meerval,karper,snoekbaars en all...

Campings in Praag zoeken

Vind uw camping in Centraal Bohemen en Praag.

Campings Centraal Bohemen e...

Kamperen in Centraal Bohemen en Praag.

Kamperen in het midden van Tsjechië doet u in Centraal-Bohmen en Praag. U zult zich hier niet snel vervelen!

 

In Centraal Bohemen vindt u de hoofdstad van Tsjechië, Praag. Vanaf uw stadscamping in of nabij het centrum van Praag geniet u niet alleen van alles wat deze prachtige stad u te bieden heeft, maar ook van de prachtige natuur. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de rivieren de Elbe, de Moldau, de Jezera en de Berounka. Deze komen allemaal net ten noorden van Praag bij elkaar en maken dit gebied tot een waar watersportparadijs.

 

Heeft u na Praag nog niet genoeg stad gezien, dan kunt u vanaf uw gezellige Tsjechische camping in Centraal Bohemen ook steden als Kutna Hora of Melnik bezoeken. Melnik ligt op een hoge rots waar de 2 rivieren de Elbe en de Moldau elkaar ontmoeten. De ligging is dus niet alleen uniek, ook de vele vakwerkhuizen maken de stad bijzonder en een bezoek meer dan waard.

 

Heeft u een camping gevonden in het Berounka-dal, dan zult u zeker de kalkzandsteenrotsen, de watervallen en de Konepruske rotsen gaan bezichtigen. Ook zult u mooie wandelingen door de diepe dalen maken terwijl u geniet van de bijzondere Flora. Ook het Posazavidal is voor wandelaars een echte aanrader.

 

Veel campings in de buurt van Praag zijn voorzien van een zwembad, zodat u een frisse duik kunt nemen wanneer de temperatuur dat toestaat. Kamperen in Preaag en Centraal-Bohemen is een unieke beleving die u zeker eens moet ervaren!

Snel naar de campings