Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Campeggio Bella Italia
Heerlijke camping aan het meer! Heerlijk samen gegeten, uitstapjes gedaan en volop van de zon genot...

Campings in Tsjechië zoeken

Vind uw camping in Tsjechië.

Campings Tsjechië

Kamperen in Tsjechië

Kamperen in Tsjechië wordt met de jaren steeds populairder.  Het is dan ook een heel divers land met  bergen, bossen, meren en prachtige steden.

 

Tsjechië bestaat uit verschillende delen. U heeft dus de keuze te gaan kamperen in Bohemen of Moravië.  Ook de hoofdstad Praag is een echte aanrader. Midden door de stad stroomt de Vltava rivier. Langs deze rivier zult u vast wel een camping vinden om de “stad van de duizend torens” op uw gemak te kunnen bekijken en een van de vele bieren te proeven. Kamperen in het Boheemse Woud is genieten voor de natuurliefhebbers. Het woud kent vele wandelroutes, maar ook fietsen, vissen en jagen zijn hier toegestaan. Vlakbij de grens, en 2 meren, ligt de plaats Zelezná Ruda. De meren hebben duistere namen als het Zwarte Meer en Duivelsmeer. Daar de meren ruim 35 meter diep zijn, mag er niet in gezwommen worden. Kamperen bij één van de vele campings aan het Lipnomeer is meer geschikt voor gezinnen. Overal aan het meer zijn dorpjes en stadjes te vinden en in dit meer mag wel gezwommen worden. Ook het klimaat is hier ’s zomers heerlijk!

 

Tsjechië is niet alleen in de zomer populair, ook de wintersporters weten het land al goed te vinden. Skiën is heel goed mogelijk, met de gezelligheid van Oostenrijk, en de kwaliteit van de sneeuw is prima! Er is dus ook een ruime keuze uit wintercampings in Tsjechië. Tsjechie is het hele jaar door een belevenis op zich voor jong en oud.

Camping 2000

Camping 2000 in Tsjechië is een gezellige ANWB familiecamping en de camping ligt in het hart va...

Camp Modrin

Welkom op de camping Lipno Modrin, een ideale camping voor een heerlijke vakantie! De camping ligt ...