Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.3
Camping de Leistert
Super gezellige camping waar veel te doen is voor de kinderen, en een hoop te zien en te doen in de ...

Campings in Valencia zoeken

Vind uw camping in Valencia.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Valencia

Kamperen in Valencia

Kamperen in misschien wel een van de meest favoriete regio’s van Spanje, Valencia. Maak uw keuze uit een van de vele campings aan de kust en breng uw dagen door op een van de vele zand- of kiezel stranden die Valencia rijk is. Door het mediterrane klimaat kunt u er zeker van zijn dat de zon schijnt, dus niets staat uw strandvakantie in de weg.

 

Ook wandelaars en fietsers komen aan bod in Valencia. Vanaf uw camping bij de hoofdstad, Valencia, zit u bijvoorbeeld zo in het prachtige park la Albufera. En vanaf uw camping bij het dorp Benissa kunt u speciale wandelroutes volgen voor gezinnen met kinderen.

Tevens is de hoofdstad Valencia een echte fietsstad geworden. U kunt uw eigen fiets meenemen, maar u kunt ook gebruik maken van Valenbisi, het fietsverhuursysteem.

 

De provincie Valencia kent vele natuurparken en elk park laat de bezoekers op een eigen  manier de natuur ontdekken. In het ene park kunt u heerlijk wandelen en te voet van de omgeving genieten, en in het andere park gebeurd dit vanaf het water per kano of kayak.