Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.0
Camping De Midden Veluwe
Leuke Camping!! Ik kwam hier vroeger in de jaren 80, nog met de houten glijbaan in het midden van he...

Campings in Murcia zoeken

Vind uw camping in Murcia.

Campings Murcia

Kamperen in Murcia

Kies een camping aan de Costa Calida in de Spaanse provincie Murcia. De kuststreek is 250 kilometer lang, dus daar moet uw ideale camping wel tussen zitten!Vanaf uw camping bij het Mar Menor kunt u duiken naar scheepswrakken, en de Middellandse Zee geeft watersporters gelegenheid naar hartenlust te surfen en body boarden.

 

Ook natuurliefhebbers kunnen goed in Murcia terecht. Vanaf u camping in het binnenland van Murcia staat u zo in een van de bossen of natuurparken. U zult hier prachtige wandel- fiets- of mountainbike tochten maken. Vanaf uw camping aan de  rivier de Segura biedt u de mogelijkheid te gaan raften, en paardrijden wordt hier ook zeer veel gedaan.

 

De hoofdstad van Murcia draagt de zelfde naam als de provincie. De stad Murcia is meer dan de moeite van het bezoeken waard. U vindt hier veel historische gebouwen, zoals het Casino. Ook winkels zijn hier in overvloed. Als u aan het einde van een drukke dag in de stad uw voeten wilt laten rusten, dan kan dit op een van de gezellige terrasjes. Ook rondom de stad Murcia kunt u makkelijk een camping vinden.

Snel naar de campings