Campings in Galicië zoeken

Vind uw camping in Galicië.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Galicië

Kamperen in Galicië

Kamperen in het noord-westen van Spanje, in Galicië. Land van duizend rivieren en zijn Atlantische landschap. Het is een heel ander Spanje dan u wellicht gewend bent.

 

In Galicië is het heerlijk genieten van prachtige natuur, het wordt ook wel het groene Spanje genoemd, de uitgestrekte en nooit overvolle stranden, en de gastvrije bewoners. Vanaf uw camping aan de kust van Galicië kunt u genieten van duiken, vissen, surfen en zeilen. Kortom de plek voor watersporters! Vanaf uw camping in het binnenland van Galicië geniet u van mooie bergwandelingen of stoere klimtochten. U ruikt hier de eucalyptus die hier weldadig groeit.

 

Mocht u een camping in het uiterste westen van Galicië gevonden hebben, bezoekt u dan de stad Finesterra. De oude Grieken hebben de stad zijn naam gegeven, en u ademt hier nog de sfeer van toen. Ook campings rond de steden Santiago de Compostella, de hoofdstad van Galicië of Vigo zijn een aanrader. Zo heeft u overdag  de tijd deze steden te ontdekken en kunt u ’s avonds alle indrukken van die dag verwerken met een heerlijk glas wijn.

 

Welkom in Galicië!