Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.5
Camping Eichenwald
. http://youtu.be/VswcFZUwTuU Men zien een fotoslightshow van Stams en de camping met bij de beschri...

Campings in Baskenland zoeken

Vind uw camping in Baskenland.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Baskenland

Kamperen in Baskenland

Kamperen in het Spaanse gedeelte van Baskenland staat synoniem aan kamperen in kleine dalen tussen bergen. Baskenland is de meest authentieke regio van Spanje en de inwoners zijn zeer gastvrij!

 

Gaat u kamperen in Spaans Baskenland, dan kunt u een camping zoeken in een van de drie provincies: Guipuzcoa, Vizcaya of Àlava. Vanaf uw camping in Guipuzcoa zit u zo in de hoofdstad van deze provincie, San Sebastiàn. Kiest u daarentegen voor een camping in Àlava, dan geniet u ’s avonds vrijwel zeker van een heerlijk streekwijntje. Een deel van de beste wijnen komt namelijk uit deze streek.

 

Houdt u van de zee, kiest u dan voor een kleine camping in Euskadi. Het landschap hier wordt bepaald door de Cantabrische Zee. Gaat u kamperen aan de Baskische kust dan kunt u genieten van de steile rotswanden, maar ook de stranden en dorpjes die zich gevestigd hebben bij de uitmondingen van de vele riviertjes.

 

U kunt echter ook een camping zoeken aan de voet van de Pyreneeën.  De heuvels zijn begroeid met eiken- en beukenbomen en u kunt hier prachtige wandelingen en klimtochten maken.

Snel naar de campings